Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Klinisk underviser til Afdeling for Intensiv Behandling, afsnit 4131 Rigshospitalet

Brænder du for at arbejde med klinisk uddannelse? Og har du lyst til at bidrage til at videreudvikle vores kliniske læringsmiljø? Vi tilbyder en spændende, udfordrende og udviklende stilling i Afdeling for Intensiv Behandling i Center for Kræft og Organsygdomme på Rigshospitalet.

Din hverdag hos os

Som klinisk underviser har du ansvar for den prægraduate sygeplejefaglige uddannelse i afdelingen og det er din rolle at sikre, at klinisk undervisning og vejledning varetages målrettet og systematisk med inddragelse af udviklings- og forskningsbaseret viden indenfor det sygeplejefaglige- og pædagogiske felt.

Du bliver ansvarlig for planlægning, koordinering, afholdelse og evaluering af kliniske undervisnings- og læringsforløb for studerende på alle studieår, og du har overordnet ansvaret for, at uddannelse varetages indenfor rammerne af gældende bekendtgørelser og studieordning.

Du vil være faglig leder for de kliniske vejledere i afdelingen og fungere som ressourceperson og faglig sparringspartner. I samarbejde med kliniske vejledere og afdelingsledelsen, er du medansvarlig for at sikre og videreudvikle vores kliniske læringsmiljø, herunder understøtte og kvalificere de pædagogiske og uddannelsesfaglige tiltag og initiativer i afdelingen.

Du vil blive en del af et større netværk af kliniske undervisere på tværs af Center for Kræft og Organsygdomme (CKO) og dine daglige samarbejdspartnere og netværk vil derfor være de kliniske undervisere og klinisk uddannelsesansvarlig i CKO, vores kliniske sygeplejespecialister, oversygeplejersker og de kliniske vejledere, der er tilknyttet afdelingen.

Dine arbejdsopgaver

Helt konkret er dine arbejdsopgaver:

 • At planlægge, koordinere, afholde og evaluere kliniske undervisnings- og læringsforløb.
 • At varetage undervisning af studerende, herunder obligatoriske studie- og læringsaktiviteter, refleksionsfora mv.
 • At afholde forudsætningsgivende aktiviteter og interne kliniske prøver.
 • At sikre et udviklende og inspirerende læringsmiljø i afdelingen.
 • Pædagogisk- og uddannelsesfaglige ledelse af kliniske vejledere samt at bidrage til kompetenceudvikling af kliniske vejledere.
 • Samarbejde med klinisk uddannelsesansvarlig og de øvrige kliniske undervisere i CKO, om udvikling og afholdelse af uddannelses- og undervisningsaktiviteter på tværs i centret og på Rigshospitalet.
 • Samarbejde med undervisere fra uddannelsesinstitutionerne.
 • Samarbejde med afdelingsledelsen og chefsygeplejersken, herunder sparre omkring planer, målsætninger og prioriteringer indenfor uddannelse i afdelingen.
 • Deltage i udviklings- og forskningsarbejde indenfor uddannelse.
Din baggrund

Vi søger en person, som har god forståelse for den kliniske praksis, gerne med erfaring fra det intensive speciale, og erfaring med undervisning og vejledning af sygeplejestuderende. Derudover forventer vi, at du har en relevant videreuddannelse på kandidat- eller masterniveau og at du har:

 • Gode samarbejdsevner og er god til at inspirere og motivere.
 • Evnen til at arbejde med høj grad af selvstændighed.
 • Evnen til at arbejde struktureret og er god til at skabe overblik.
 • Nysgerrighed overfor den unge generations syn på uddannelse og arbejdsliv.
Afdeling for Intensiv Behandling

Afdeling for Intensiv Behandling er en spændende og udfordrende arbejdsplads med 20 sengepladser og ca. 200 erfarende og engagerede medarbejdere fra forskellige faggrupper. Vores patientgrundlag dækker mange forskellige specialer, hvilket gør hverdagen spændende og foranderlig. Vi er en afdeling med høj faglighed, mange kompetente, udviklingsorienterede og selvstændige medarbejdere. Og så har vi et godt samarbejde på tværs af fagligheder og afdelinger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Klinisk underviser er placeret i en stabsfunktion til afdelingsledelsen og refererer personalemæssig til chefsygeplejersken og fagligt til den kliniske uddannelsesansvarlige i Center for Kræft og Organsygdomme.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Hvis du vil vide mere om stillingen og afdelingen er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Sidsel Jessen tlf. 3545 1046 eller oversygeplejerske Anne Friis tlf. 3545 0551. Du er også velkommen til at aftale et besøg i afdelingen.

Besøg os også på vores Instagram @intensiv4131

Ansøgningen stiles til chefsygeplejerske Sidsel Jessen og skal være os i hænde senest mandag d. 19. august 2024. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt torsdag d. 22. august 2024





Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning