Ny søgning

Information til jobannoncører

Målrettet og effektiv jobannoncering
Dansk Sygeplejeråd (DSR) tilbyder i samarbejde med Media-Partners målrettet og effektiv jobannoncering overfor sygeplejersker, ledere og andre inden for sundhedsområdet.
Din annonce præsenteres i en kontekst med Dansk Sygeplejeråds seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.

Optagelse af ny jobannonce
Du har mulighed for at kontakte vores annoncebureau, Media-Partners, hvis du vil have din jobannonce optaget i databasen, eller du har mulighed for indtaste den selv ved brug af linket nedenfor.

Selvbetjening – indtast selv jobannoncen
Annoncører har mulighed for at selv at indrykke en jobannonce på https://job.dsr.dk. Indtastningen foretages via Selvbetjenings knap nedenfor.

  • Der er ingen begrænsning på tekstmængde
  • Annoncen er aktiv frem til ansøgningsfristens udløb
  • Annoncen må henvise til jeres egen hjemmeside
  • Prisen er kr. 4.400 ekskl. moms

Konkurrencedygtig pris
Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer DSR adgang til de kommunikationskanaler, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste medarbejdere til sygeplejefaget.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på job.dsr.dk, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?

Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via jobtjenestens søgefunktioner, nås den bedst gennem vore andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på job.dsr.dk med en printannonce i fagbladet.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Media-Partners. Du kan også blot sende din annonce direkte til stillinger@media-partners.dk.

Media-Partners vil herefter sørge for, at din jobannonce bliver oprettet på job.dsr.dk.