Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

AKU Sygeplejerske

Er du sygeplejerske og har du lyst til at være vores nye Ansvarlige Kliniske Underviser i Geriatrisk afsnit? Så læs med her.

Vi søger pr. 01.12.23 eller snarest derefter en ansvarlig klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske til Geriatrisk afsnit, som sammen med os vil arbejde med udvikling af klinikken og uddannelse.

Som AKU vil du være ansvarlig for tilrettelæggelse af uddannelsen af sygeplejestuderende i vores sengeafsnit, i tæt samarbejde med vores ansvarlige praktikvejleder.

Hvem er vi?

Geriatrisk klynge består af et sengeafsnit med 20 sengepladser, samt geriatrisk og endokrinologisk ambulatorie. I sengeafsnittet modtager vi patienter hele døgnet. Vi har speciale indenfor neurologi, endokrinologi, nefrologi og almen geriatri.

I geriatrisk afsnit har vi fokus på den helhedsorienteret pleje til vores patienter, og tværfaglighed er en af nøglebegreberne i vores tilgang til vores patienter. Vi har et tæt samarbejde med læger, fysio- og ergoterapeuter, diætister og logopæd. Vi har vores egen udskrivelses sygeplejerske i afsnittet, der til daglig har overblikket over flowet i afsnittet, og bistår ved de komplicerede udskrivelser.

Vi arbejder i teams i afsnittet, og har dagligt tværfaglige planmøder, hvor alle patienter gennemgås og der bliver lagt en plan for der indlæggelse. Timeout holder vi hver dag, hvor vi mødes og forvetningsafstemmer opgaver og har fokus på at hjælpe hinanden til gavn for patienterne.

Vi forventer

 • At du har erfaring med, samt lyst og evne til at udvikle det pædagogiske i klinisk praksis
 • At du er en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, der brænder for uddannelse og udvikling
 • At du har kendskab til de gældende bekendtgørelser, studie- og uddannelsesordninger
 • At du er ressourcestærk og initiativrig
 • At du deltager aktivt i sygeplejen på afsnittet.
 • At du er ansvarlig for de studerendes forløb og har egne studerende (med i egne vagter)
 • At du har gode kommunikative evner på alle niveauer tværfagligt- såvel som monofagligt
 • At du har en stærk faglig baggrund minimum på diplomniveau, eller er villig til at få dette
 • Geriatrisk viden og erfaring vil være nyttigt, men ikke et krav

Vi tilbyder:

 • Fast stilling, 37 timer pr. uge
 • Weekendvagt hver 4. weekend fortrinsvis dagvagt
 • Individuelt tilpasset introduktionsprogram og mentorordning
 • Planlagt teori og praktisk kompetenceudvikling i Skill Stations hvert år

Du er velkommen til at komme på besøg og være med en dag, for at opleve vores spændende og dejlige afsnit.

Besøg også vores Instagram

https://instagram.com/geriatriskafsnit_nykoebingf?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning