Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til udekørende gruppe Nord i Køge Kommune

Vi søger en sygeplejerske til den udekørende gruppe Nord, der har base i Ølby

Da vores sygeplejerske har valgt at gå på orlov, søger vi en sygeplejerske til vores Team.

Vi er igang med at implementere tværfaglige selvstyrende teams i vores gruppe. Så du skal sammen med resten af gruppen indfri visionen om: at bistå til at borgere der er i en livssituation med behov for hjælp og støtte, kan leve et så selvstændigt og meningsfuldt hverdagsliv som muligt. Med etablering af de faste selvstyrende teams vil vi afprøve en tværfaglig selvstyrende teamstruktur, som ud fra en rehabiliterende tankegang, får de bedste forudsætninger for at løse kerneopgaven i det gode faglige og omsorgsfulde møde med borgeren. Forløbet skal altid tilrettelægges med høj grad af inddragelse af borgere og pårørende.

Stilligen er på 32 timer pr. uge, med weekendvagt hver fjerde weekend. Den er til besættelse hurtigst muligt.

Stillingen er fortrinsvis i dagvagt, men du skal kunne tage enkelte aftenvagter eller nattevagter.

Ønsker du en arbejdsplads med godt humør og højt til loftet, hvor vi har fokus på fagligheden i tæt samarbejde med engagerede og hjælpsomme kollegaer, så skal du læse videre her:

Hvem er vi:
Vi er en stor personalegruppe på 50-60 ansatte i en blanding af både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter samt sygeplejersker. Vi er uddannelsessted for elever og studerende.
Vi er på nuværende tidspunkt 8 sygeplejersker, som du vil arbejde tæt sammen med i dagligdagen. Vi besidder forskellige kompetencer, erfaring og har et højt fagligt niveau.

Vi kommer hos borgere i eget hjem i Ølby-området samt Lille Skensved. Vi har flest cykelruter, men der er både el-cykler og biler til rådighed. Hos borgerne arbejder vi generelt rehabiliterende ud fra borgerens ønsker med fokus på borgerens selvbestemmelsesret og livskvalitet.

Vi dokumenterer i omsorgssystemet Nexus.
Vi arbejder med mange udviklingstiltag, som fx Tidlig Opsporing og UTH. Dette for at sætte borgerne i centrum samt have fokus på læring.

Vi har fast base ved siden af Ølby station, hvor der er gode offentlige transportmuligheder til både nord- og sydgående retning. Derudover ligger Køgebugt motorvejen ganske tæt på og vi har gode parkeringsmuligheder.

Vi søger dig, som:
- Er uddannet sygeplejerske.
- Gerne har minimum 2 års medicinsk/kirurgisk erfaring og/eller erfaring fra hjemmeplejen.
- Har kørekort.
- Besidder gode samarbejdsevner og kan lide at arbejde tværfagligt.
- Har et godt overblik og kan tage ansvar for egen læring.
- Kan lide at arbejde med komplekse borgerforløb, hvor ingen dage er ens.
- Bidrager til det gode humør og positivitet.

Vi tilbyder:
- En god og grundig introduktion efter individuelt behov med mentortilknytning.
- God fleksibilitet, nær ledelse og høj faglighed.
- En dagligdag med mange forskellige og komplekse sygeplejeopgaver.
- En arbejdsplads med fokus på et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, bl.a. gennem APV’er og mulighed for supervision.
- Fantastiske kollegaer med godt humør, der er gode til at sparre med hinanden og hjælpe hinanden.


Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte Teamleder Theresa Larsen på tlf. 56 67 65 70. Du er er også hjerteligt velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.


Udtalelser fra dine kommende kollegaer:

”Efter mere end 15 år i hjemmeplejen i Køge Nord, oplever jeg fortsat stor glæde og faglige udfordringer ved arbejdet som hjemmesygeplejerske. Vi har en rigtig god sygeplejerskegruppe og dagene er ikke ens, selvom der selvfølgelig er borgere vi følger tæt. Der er store spændende udfordringer i at arbejde med borgere i aldersspændet 4-100 år. Vi har mulighed for faglig udvikling og vi arbejder desuden meget tæt med specialister, Palliativ Team i terminale forløb, plejegruppen, gruppens teamkoordinatorer og planlæggere.”
- Lisbeth

“Jeg har kun været ansat i Køge Nord i 2 måneder, og er allerede yderst glad for at være her. Jeg er blevet taget imod med åbne arme fra første dag, og min introduktion til hjemmesygeplejen er tilpasset mig, mine ønsker og mit faglige niveau gennem sidemandsoplæring og mentortilknytning. Der har også været opfølgende samtaler i de to første måneder omkring min trivsel og introduktion. Alle hjælper til med at klæde én ordentligt på til jobbet, og det giver stor tryghed som nyansat!”

- Cecilia

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dkFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning