Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejersker søges til friplejehjemmet Magdalene Marie

Vi skal bruge 2 dygtige og erfarne sygeplejersker til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø.

Vi er klar til at byde 64 nye beboere velkommen fra den 1. august 2023, men vi vil gerne have dig ombord fra den 15. juli. I juli får vi travlt med at planlægge arbejdsgange, indrette personalekontorer og sygeplejedepot og ikke mindst planlægning af undervisning i dokumentation til plejepersonalet.

Vi kommer til at rekruttere medarbejdere i to etaper – i juli og i august/september. Hvis du vil være med til at præge udviklingen er det derfor vigtigt, at du holder tidlig ferie i år.

Vi står solidt på arbejdsgange, instrukser og politikker fra Mariehjemmene, men som sygeplejerske kommer du selvfølgelig til at være med til at sætte dit præg.
Magdalene Marie skal nemlig skabes af de medarbejdere som skal arbejde her.

På Magdalene Marie har sygeplejerskerne en nøglefunktion og et stort ansvar i forhold til at sikre et højt fagligt niveau. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederne, og du får stor indflydelse på udviklingen.

Du er uddannet sygeplejerske og har relevant erfaring. Du er stolt af at være sygeplejerske og du trives med at byde ind med din faglighed. Du deler gerne din viden med kollegaer og for dig er kompetenceudvikling af den samlede personalegruppe helt naturlig. Du har blik for, at fagligheden og plejen af beboerne højnes, når du som sygeplejerske er tæt på beboerne. Du trives ude blandt beboerne og går gerne forrest.

I den indledende fase skal du sammen med afdelingsleder og sygeplejerskekollega planlægge undervisning i dokumentation af det øvrige plejepersonale, som du skal være med til at tage imod den 24. juli 2023. Som sygeplejerske får du en helt central rolle i forhold til at vi fra start har et højt fagligt niveau og en rigtig god dokumentation. I opstarten vil du ligeledes få kontakt til sygeplejefaglige ressourcepersoner fra andre Mariehjem.

Du vil blive tilknyttet en af de fire bogrupper med 16 beboere. Som sygeplejerske vil du være ansvarlig for at dokumentationen lever op til gældende regler og instrukser på området.

Det er forventningen, at sygeplejerskerne på tværs af huset har fokus på høj faglighed og udvikling, og at sygeplejerskerne giver faglig sparring til ledelsen ved sygeplejefaglige udfordringer.

Du er god til at skabe relationer til andre og interaktionen med andre mennesker giver dig energi.

Du trives i en organisation hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor beboernes trivsel er dit pejlemærke.

Magdalene Marie er et friplejehjem og vi modtager beboere fra hele landet. Magdalene Marie er en del af Fonden Mariehjemmene og har sin egen bestyrelse. Alle Mariehjem har stærke værdier, som er grundlaget for alt vi laver. Vi skaber hjem, og for os er det vigtigt, at beboerne kan leve det liv, som de ønsker.

Sygeplejerskerne har ansvar for:

 • En individuel og helhedsorienteret omsorg og pleje på baggrund af beboers værdier og behov. Beboer mødes altid med den rehabiliterende tilgang
 • Høj faglighed og et løbende fokus på faglig udvikling
 • At sikre nødvendig dokumentation. Helhedsvurdering udarbejdes på baggrund af skabelon og beboers helbredsoplysninger og ønsker, samt de 12 sygeplejefaglige problemområder
 • At sikre at Magdalene Marie lever op til alle standarder for sundhedsfaglig dokumentation og er medansvarlig for det høje faglige niveau i teamet
 • Være behjælpelig med opfølgning på handleplaner hvor kollega har brug for støtte eller en sygeplejefaglig vurdering
 • At sikre en god og kærlig palliativ pleje og en værdig afslutning på livet
 • Kommunikation med praktiserende læge, speciallæger og hospitaler
 • Være med til løbende at sikre arbejdsgange og forebygge fejl
 • At beboerne lever et værdigt og godt ældreliv efter deres eget ønske
 • At understøtte fokus på aktiviteter og et ældreliv fuld af glæde og oplevelser
 • At arbejde loyalt efter Magdalene Maries godkendte vision, værdier og mål
 • Sammen med afdelingsleder at have fokus på kompetenceudvikling i teamet af faste medarbejdere og afløsere.

Link til funktions- og stillingsbeskrivelse.

Plejeteamet i den enkelte bogruppe arbejder tæt sammen og sørger for at alle bringer deres faglighed og kompetencer i spil. Sammen udviklinger vi vores faglighed og vi har hele tiden fokus på teamets kompetenceudvikling.

Som medarbejdere på friplejehjemmet Magdalene Marie er vi alle ansvarlige for at skabe et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi hver især har en vigtig plads og hvor alle byder ind med det som de kan. Arbejdsglæde er for os ikke noget som ledelsen skaber, men noget vi skaber i fællesskab. Det betyder, at vi er ordentlige overfor hinanden, vi støtter hinanden og sætter trivsel for medarbejderne højt.

Stillingen som sygeplejerske er på 32 t./uge med weekendvagt hver 3 uge. Lønindplacering jf. overenskomsten med relevant fagforbund.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Ledelseskonsulent Mai Lund Kirkegaard på tlf. 3031 5869/e-mail: mlk@mariehjem.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningen sendes til administrativ koordinator Christina Bülow på chri@mariehjem.dk så den er modtaget senest fredag d. 14. april 2023, kl. 12.00.

Plejehjemmet Magdalene Marie er tilknyttet Mariehjemmene i et udviklende fællesskab. Mariehjemmene er en dansk, uafhængig, nonprofitorganisation, som har over 60 års erfaring med etablering, udvikling og drift af plejehjem og sociale tilbud. I dag er Mariehjemmene paraplyorganisation for 12 sociale botilbud og 8 plejehjem for ældre. Magdalene Marie bliver det 9.  plejehjem i Mariehjemmene. De næste 2 år bygger vi yderligere 2 nye plejehjem i Helsinge og Kolding. (www.mariehjem.dk)

 

 

 Arbejdstid: Dag, Aften, Nat, Weekend

Deltid 32-32 timer
Retur til søgning