Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Er du sygeplejerske og 100 meter mester i at sætte patienten i fokus

Er du 100 meter mester i at sætte patienten i fokus, en holdspiller med høj faglighed og klar på en uforudsigelig og spændende hverdag, så læs videre. Vi mangler en sygeplejerske til fast stilling til intensivt modtagerafsnit N6, Brønderslev Psykiatriske sygehus.

Vil du have en afvekslende hverdag med faglig kvalitet i den daglige pleje, i samarbejde med fantastiske kollegaer, så er det dig vi mangler. Du vil komme til at arbejde i blandede vagter som dag /aften, dag/nat eller som ren nat. Arbejdstiden er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Der er mulighed for at komme til at arbejde i 12 timers vagter og hver 3 weekend, hvis det ønskes. På sigt kan der være mulighed for at tage specialuddannelsen, hvis det ønskes.

Vi vægter fagligheden højt og ser samarbejdet kollegaer imellem og med patienten som vores vigtigste redskaber. Vi er et akut intensivt sengeafsnit med modtagefunktion, så hos os gør du en stor forskel for patienter og pårørende i den mest akutte fase af deres sygdomsforløb.

Gør en forskel hos os.
Som sygeplejerske på N6 får du et spændende, afvekslende og udviklende job i en travl hverdag med engagerede, kreative og dygtige kollegaer, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Når du bliver ansat hos os, bliver du dygtig til patientinddragelse, fordi det er et højt prioriteret område og del af behandlingen. Foruden ovennævnte arbejder vi med:
  • Implementering af Safewards og deeskalering som metode.
  • Fokus på forebyggelse af tvang.
  • Pårørendeinddragelse gennem eksempelvis pårørendegruppe.
  • Undervisningsforløb og mentorordning for nyansatte.
Om dig:
Du har interesse for de komplekse patientforløb og du er agerer roligt og er dygtig til deeskalerende kommunikation. Du er robust og har et godt overblik i akutte situationer. Som person er du målrettet og struktureret og har flair for kreativitet og nytænkning. Herudover kan du sikkert genkende følgende hos dig selv:
  • Du har erfaring som sygeplejerske, gerne fra psykiatrien, men det er ikke et krav.
  • Du er fagligt engageret og er interesseret i personlig såvel som faglig udvikling.
  • Du er engageret i et godt samarbejde med patient og pårørende.
  • Du bidrager ind i vores gode kollegiale fællesskab og arbejdsmiljø.

Om afdeling N6:
Afsnit N6 er et Akut Intensivt Sengeafsnit med 16 sengepladser. Afsnittet er inddelt i et modtageafsnit med 4 pladser og et intensiv afsnit med 12 pladser. Vi modtager patienter fra hele Klinik Psykiatri Nords optageområde. Målgruppen er patienter fra 18 år og opefter, med alle former for psykiatriske lidelser, der kræver akut indlæggelse. Patienterne visiteres via egen læge, psykiatriske ambulatorier eller psykiatrisk skadestue i Aalborg.
Medarbejdergruppen i afsnittet er sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, læger, og socialrådgiver. Desuden er der tilknyttet ergoterapeut og fysioterapeut.
Du kan læse mere om N6 her
 
Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden. Du får en god introduktion til afsnittet, fagrelevant undervisning og supervision. Du får mulighed for at få en mentor, som hjælper dig med at falde godt til. Du har mulighed for at blive klinisk vejleder, eller blive uddannet til dette, hvis det har din interesse.
Læs mere om at være sygeplejerske i Psykiatrien her

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte Ledende oversygeplejerske Jeanette Hougaard på tlf.: 21755879.

Det praktiske:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem DSR og Region Nordjylland. Vi indhenter straffeattest på den kandidat, der ansættes. Stillingen er på fuld tid, men der er også mulighed for et lavere timetal, hvis det ønskes.
Ansættelse:1/5-2023 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist: 27/3-2023.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d.29/3.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.


Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning