Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske i Urinvejskirurgisk Afdeling L

Kunne du tænke dig at udvikle og dygtiggøre dig i kirurgisk sygepleje inden for urinvejskirurgi samt være en del af vores fantastiske team - så har du muligheden nu!
Vi søger en sygeplejerske på fuldtid pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale.
Stillingen tilrettes efter dit ønske, da vi har fællesstillinger på tværs af vores Sengeafsnit L1 og Ambulatorier i både Odense og Svendborg. Vi tilbyder et godt og struktureret oplærings- og introduktionsprogram, hvor vi ud fra kompetencekort i Myskills* sikrer, at du kommer omkring alle områder i din oplæringsperiode, og dette i samarbejde med dine mentorer og afdelingens oplæringsansvarlige sygeplejerske.
Du vil henover 1 år deltage i 9 teoretiske temaeftermiddage, hvor undervisningen varetages af afdelingens kliniske sygeplejespecialister og læger. I dagligdagen har vi også 10 sygeplejefaglige minutter, hvor der undervises i specialet.
Der planlægges med 3 samtaler med dine mentorer og oversygeplejersken i løbet af de første 3 måneder, så individuelle ønsker og behov kan tilrettelægges for at få det bedst mulige introduktionsforløb.
Hvis du er ny på OUH, deltager du også i OUH’s overordnede introduktionsforløb.

Trives du med et stort patient flow, er god til at tilpasse sygeplejen til den enkelte patient, og er en god holdspiller? Så kan du blive en del af holdet på Urinvejskirurgisk Afdeling L.
Du vil få kollegaer, der både er en del af sengeafsnittet og ambulatoriet, da vi har haft fællesstillinger på tværs af afsnit de sidste 8 år, for at sikre høj faglighed omkring vores patientforløb og godt arbejdsmiljø, hvor alle deles om vagter, weekend og helligdage.
I de første 3-6 måneder er du i sengeafsnittet, afhængig af den erfaring du kommer med, dette så du er godt lært op i sygeplejen her. Efterfølgende aftales din videre karrierevej med mulighed for, at du kan fordybe dig i sygeplejen ift. 1-2 faglige urologiske områder, og dermed være med til at arbejde med udvikling af sygeplejen.
Da stillingen er en fællesstilling mellem flere afsnit kan fordelingen i afsnittene se ud på 2 måder efter intro:

 1. 1/3 i Sengeafsnit L1 med hver 4. uge i Sengeafsnit L1 og øvrige uger i Ambulatorierne i Odense eller Svendborg.
 2. 1/3 i Ambulatorierne i Odense eller Svendborg og 2/3 i Sengeafsnit L1 med mulighed for hver 3. eller 4. weekend.
 3. Vil du blive lidt længere kun i sengeafsnittet, er det også en mulighed.

Hvem er Urinvejskirurgisk Afdeling L?
Vi er en højt specialiseret afdeling med pleje og behandling af elektive og akutte urologiske patienter med maligne og benigne sygdomme inden for nyrer, urinleder, blære, urinrør og prostata.
I afdelingen er der et højt patient flow med mange korte forløb med ofte selvhjulpne patienter, men også patienter der er indlagt i længere tid, hvor man får mulighed for at fordybe sig i den grundlæggende og specialiserede sygepleje hos den enkelte patient.
Udover sengeafdelingen, er der i afdelingen ambulatorie i både Odense og Svendborg samt et operationsafsnit i Odense og en forskningsenhed.

Vi prioriterer udvikling og et godt læringsmiljø højt og har stort fokus på sygeplejen. Inden for den urologiske pleje og behandling har vi tværfaglige teams, som er ansvarlige for hver deres fagområder. Vi behandler patienter med alle kræftformer i urinveje og mandlige kønsorganer, og vi behandler alle typer af vandladningsforstyrrelser hos mænd og kvinder samt sten i urinveje - specialet urologi, spænder fra vandladningslidelser til terminale forløb.

I afdelingen er der hver uge tavlemøder og onsdagsundervisning, og der arrangeres temaeftermiddage med faglige og relevante emne. Urologi er et spændende og lærerigt speciale, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og dygtiggøre dig både som ny og erfaren sygeplejerske.

Vi ønsker dig som

 • Har erfaring med kirurgisk sygepleje eller urologisk sygepleje. Dette vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i betragtning.
 • Anvender det kliniske blik og er god til at tage klinisk lederskab.
 • Vægter faglig sparring og refleksion.
 • Bidrager til forbedrings- og udviklingstiltag.
 • Er holdspiller.
 • Trives med stort patient flow og en uforudsigelig hverdag.
 • Kan tilpasse sygeplejen til den enkelte patient, og arbejder patient- og pårørendeinddragende.
 • Er opmærksom på egen betydning for arbejds- og læringsmiljø.
 • Ønsker at få indflydelse på egen vagtplanlægning i Altiplan.

Det kan du glæde dig til

 • En hverdag der byder på forskelligartede udfordringer
 • Åbenhed, dialog, anerkendelse, uddelegering og psykologisk tryghed.
 • Et godt læringsmiljø, hvor du får en god oplæring og introduktion der planlægges ift. dine forudsætninger, bl.a. gennem mentorordning.
 • Du får nogle engagerede og kompetente kolleger, der prioriterer vidensdeling og udvikling højt i godt humør.
 • Stor medindflydelse på din arbejdsplan.
 • Et aktivt læringsmiljø med mange tiltag og undervisningsmuligheder.
 • Mulighed for forskellige karrieveje i afdelingen.


Du kan læse mere om vores karriereveje og kliniske stillinger her:
Karriereveje i Afdeling L.
Kliniske stillinger i Afdeling L.
Rammer og arbejdstilrettelæggelse for kliniske stillinger.

Det praktiske
Ansøgningsfrist: 7. august 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes den 13. august 2024.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og sundhedskartellet.
Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der en prøvetid på 3 måneder.

Yderligere oplysninger
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakt oversygeplejerske Rikke Boje (L1 Sengeafsnit) tlf. 2159 6509 eller oversygeplejerske Helle Haugaard (L-Amb Svendborg) tlf. 2134 5840.
Læs mere om os på http://www.ouh.dk
Se afdelingens LinkedIn-side: https://www.linkedin.com/company/76508357/admin/.

*Myskills er en del af MyMedCards som er en elektronisk platform, hvor vi beskriver dit introduktionsforløb. Her finder du information om afdelingen samt kompetencekort og tjeklister der hjælper med at strukturer dit introduktionsforløb i samarbejde med dine mentorer.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning