Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Børne- og ungeafdelingen i Kolding søger flere kollegaer, er du sygeplejerske så læs videre

Er du til en afdeling med et godt arbejdsmiljø og hvor leg og humor er en integreret del af dagligdagen. Kan du lige at yde excellent sygepleje og sætte børn og familierne først, så er det lige netop dig vi søger til vores spændende børne- og unge afdeling.

Vi arbejder målrettet med individuel arbejdstilrettelæggelse under hensyn tagen til hele gruppens trivsel og behov. Du har mulighed for at lave din egne vagtplan med det forbehold at der skal være kvalificeret personale i alle vagter. Vi har åbent for børn- og unge alle døgnets timer, hvorfor vi kan tilbyde varieret arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Har du behov for et lavere time antal er det altid muligt.

Du kan starte d. 1. oktober 2024. Ansættelsen er i første omgang et års vikariat, med mulighed for fastansættelse.

Det er vigtigt for os, at du som medarbejder trives og kommer godt for start. Du er derfor ikke en del af normeringen den første måned, i stedet anvendes tiden til undervisning i specialet og diverse procederer. Herudover følges du med vores dygtige sygeplejersker, for ad den vej at blive introduceret til det pædiatriske speciale. Vi har et mentor team på 6 motiverede sygeplejersker som sørger for at du bliver en integreret del af vores afdelingen og føler dig set og hørt.

I afdelingens akutmodtagelse modtager vi børn i alderen 0-18 år med medicinske og kirurgiske lidelser. En del går hjem igen og andre indlægges i vores sengeafdeling. Vi er en afdeling hvor dagene ofte ser forskellige ud, hvorfor det er vigtig du kan arbejde i en uforudsigelig hverdag. Vi arbejder som et team og hjælper hinanden på tværs af modtagelsen og senge afdelingen.

For at sikre vores børn og familier får den bedste behandling arbejder vi tværfagligt med læger, pædagoger, skolelærere, klovne, socialrådgivere, psykologer og lægesekretærer. Vi vægter familie centreret sygepleje højt. Kommunikation, leg og mestring er en naturlig og vigtig del af plejen hos os.

For at sikre at vores personale til stadighed kan yde excellent sygepleje har vi daglige konferencer, refleksions seancer, hvor den excellente sygepleje er i højsæde samt ugentlig undervisning inden for specialet. Vi afvikler desuden simulationstræning in situ alt sammen for at understøtte personalets faglige udvikling og evner til at yde den bedste pleje til vores familier.

I vores afdeling har vi en høj grad af psykologisk tryghed, som et fundament for den udvikling og innovation vi prioriterer. Vi ønsker at være med til at sætte retning for sygeplejen til børn, unge og deres familier.

Hvis du er klar til at blive en del af et engageret team og brænder for at arbejde med børn og unge i både akutte og stabile situationer, så hører vi gerne fra dig.!Vil du vide mere om stillingen, kan du meget velkommen til at kontakte, oversygeplejerske Bente Mortensen på telefon 76 36 33 66 eller oversygeplejerske Charlotte Eriksen på telefon 76 36 33 65.

Vi afholder samtaler d. 20. august 2024. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 14. august 2024.

Løn- og ansættelsesforhold efter overenskomst mellem Region Syddanmark og Dansk Sygeplejeråd. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i ny løn. I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børneattest. Derudover gøres der opmærksom på, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Om Sygehus Lillebælt

Læs evt. mere om Kolding Sygehus og om Børne- og ungeafdelingen på Sygehus Lillebælts hjemmeside.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning