Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Gastroenterologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus – en del af Sygehus Lillebælt

Brænder du for at arbejde med kroniske patienter og for at skabe det bedste forløb for den enkelte patient? Vil du være med til at udvikle det gastroenterologiske speciale?

Vi søger pr.1. oktober 2024 eller efter nærmere aftale to fagligt dygtige sygeplejersker til faste stillinger. Stillingerne er på fuld tid, men et lavere timetal kan aftales. Stillingerne indbefatter weekendvagt hver 4. uge (fredag, lørdag, søndag) og 1-2 vagter pr. måned i hverdage, med fast tilknytning til èn af vores Medicinske afdelinger, A120, A220, Akut visitationsafsnit eller skadestuen.

Gastroenterologisk ambulatorium er en del af Medicinsk Ambulatorium. Vi har funktion på både Vejle og Kolding sygehus, men ser os selv som en afdeling. Du vil primært få tjeneste på Vejle sygehus, men hvis du ønsker det kan dage i Kolding også være en mulighed. Dele af oplæringsperioden vil muligvis forekomme i Kolding.

Sygeplejerskerne i ambulatoriet medvirker til udredning, kontrol og behandling til patienter med mave/tarmsygdomme og leversygdomme.

Vores daglige opgaver omkring den enkelte patient, foregår i et tæt samarbejde med lægerne.

Vi uddanner og guider patienterne i deres sygdom og behandling, samt til livet med en kronisk sygdom.

Vi varetager behandlinger med biologisk medicin både intravenøst og som injektioner.

Vi udleverer biologisk injektionsmedicin, samt andet medicin inden for specialet.

I den daglige telefontid er vi tovholder for akutte problemstillinger, samt vejleder og følger op på behandlinger. Vi har planlagte og akutte sygeplejekonsultationer, både som fremmøde og telefonisk.

Vi behandler selvstændigt patienter med hæmokromatose med blodtapninger. Denne funktion ligger primært i ambulatoriet i Kolding.

I Vejle har vi desuden en skopistue, hvor to sygeplejersker dagligt assisterer ved endoskopiske undersøgelser.

Ambulatoriet er kendetegnet ved en stærk holdånd, en solid faglig ballast og et godt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden. Gensidig anerkendelse, sparring og erfaringsudveksling er en naturlig del af hverdagen hos os.

Personalegruppen består af 10 sygeplejersker (3 i Kolding og 7 i Vejle), 7 speciallæger samt sekretærgruppe. Vi har hele tiden fokus på trivsel og den sociale kapital og tror på, at et godt arbejdsmiljø smitter af på patienttilfredsheden.

Patientforløbene er langvarige og ofte komplekse, hvilket stiller krav til høj faglighed inden for alle sygeplejens virksomhedsområder. Vi arbejder ud fra Sygehus Lillebælt værdier og løfter og gør os hver dag umage for, at skabe det bedste forløb for den enkelte patient.

Vi forventer, at du er omstillingsparat og kan bidrage positivt til udviklingen af sygeplejen i ambulatoriet samt at du er i stand til at planlægge og prioritere dit daglige arbejde og er bevidst om egne kompetencer.

Vi tilbyder grundig introduktion med oplæring og løbende supervision. Der vil blive udarbejdet et introduktionsprogram som tilrettelægges efter dine behov og kompetencer og du vil sammen med dine erfarne kollegaer få mulighed for, at udvikle din viden og færdigheder inden for sygeplejen.

Har du ambulant erfaring, eller erfaring inden det gastroenterologisk specialet er det en fordel, men er ikke et krav, da vores introduktionsprogram tager udgangspunkt i netop dine forudsætninger og erfaringer.

Vi tilbyder

 • En velorganiseret organisation med en klar vision og værdigrundlag
 • En spændende og varieret hverdag med mange sygeplejefaglige udfordringer og mulighed for, at fordybe sig og blive specialist.
 • Et struktureret introduktionsprogram med fast tilknyttet vejleder. Et højt fagligt miljø, hvor kvalitet og udvikling af sygeplejen er i fokus
 • Et godt arbejdsmiljø præget af kompetente, engagerede og positive medarbejdere
 • Stærkt tværfagligt samarbejde
Vi forventer

 • Du sætter patienten først
 • Har gerne min. 2 års klinisk erfaring.
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner med forståelse for patientens individuelle behov
 • Du er engageret og kan bidrage positivt til udvikling af sygeplejen
 • Godt humør, overskud til hverdagens mange udfordringer og en fleksibel tilgang til arbejdets tilrettelæggelse
 • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
Ambulatoriets åbningstid er mandag - fredag fra 8.00-15.00 (tirsdag og torsdag 8.00-17.30)

Læs mere om Medicinsk Afdeling her, og se funktionsbeskrivelsen for stillingen her.

Vi glæder os til at modetage din ansøgning senest d. 18.08.24 Vi afholder ansættelsessamtaler d. 21.08.24

For supplerende oplysninger er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anne Louise Nørgaard på telefon 79 40 67 41 eller mail anne.louise.brix.noergaard@rsyd.dk.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning