Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Spændende mulighed som sygeplejerske indenfor nefrologi og endokrinologi. Bliv en del af Rigshospitalets specialiserede team!

Rigshospitalets sengeafsnit for Nyre- og Hormonsygdomme, søger en engageret sygeplejerske med viljen til at gøre en forskel i patienters liv. Som en del af vores afdeling, vil du opnå en omfattende viden indenfor nyresygdomme, endokrinologi og nyretransplantation og få mulighed for at møde, både medicinske og kirurgiske patienter. Vi plejer og behandler kroniske og akutte patienter med komplekse nyre- og hormonsygdomme, og vores dedikerede team udfører årligt omkring 100 nyretransplantationer. Som en del af vores team vil du modtage grundig oplæring indenfor nefrologien og endokrinologien og på nyretransplantationsområdet, så du kan håndtere både planlagte nyretransplantationer og akutte transplantationer.

Et arbejdsmiljø med fokus på trivsel og samarbejde venter dig hos os. Vi arbejder i teams og sætter høje standarder for samarbejde og trivsel. For at sikre et godt arbejdsmiljø afholder vi trivselsuger, fælles frokost en gang om måneden, og vi har tradition for sommer- og julefester. Derudover kan du også deltage i det sociale samvær udenfor arbejdstid, hvis det har din interesse. Vi sætter en god stemning højt, selv i travle perioder, og du vil møde glade og engagerede kollegaer hos os.

Din personlige og faglige udvikling er i fokus hos os. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte stuegang, medicinadministration og patientpleje. Vi vægter faglighed og udvikling højt, og har nøglepersoner indenfor transplantation, peritoneal dialyse, endokrinologi, diabetes, rehabilitering, forflytning og ernæring. Disse nøglepersoner afholder temadage, til stor gavn for vores kollegaer. Hver den første onsdag i måneden, har vi en times undervisning i akut- og kritisk sygepleje. Derudover tilbyder vi daglige "15 faglige minutter" med vores udviklingssygeplejerske, samt relevante kurser.

Som ny i vores afdeling vil du modtage en grundig introduktion og oplæring på 8 uger, hvor du ikke indgår i normeringen. Du vil blive tilknyttet 2 mentorer, som vil guide og støtte dig gennem de første par måneder, hvor du vil følge dem i dag-, aften- og nattevagter. Din onboarding strækker sig over et år. Du kommer først i nattevagt, uden din mentor, efter 6 måneder. Desuden har du en lægementor, som står til rådighed med al sin viden og erfaring. Du vil starte din stuegang med din lægementor, hvor du roligt kan stille alle de spørgsmål du har. Inden for dit første år bliver du tilmeldt nefrologisk grundkursus, som klæder dig godt på til den nefrologiske verden. Vi tilbyder også supervision til nyuddannede, for at sikre en smidig overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Vi ønsker at skabe en kultur, hvor der er plads til at stille spørgsmål og udtrykke usikkerhed i et trygt forum. Som ny i afdelingen vil du desuden have opfølgningssamtaler med oversygeplejersken, efter din første, tredje, sjette og niende måned hos os.

Stillingen er tilgængelig på 37 timer og ønskes besat pr. 1. oktober eller efter aftale. Ved behov er det muligt at få en stilling på 32 timer. Vi arbejder i skiftende vagter, herunder dag-, aften- og nattevagter, og weekendvagt hver tredje weekend.

Ansøgningsfrist: 12. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for ikke-ledende personale på sundhedskartellets område, som er indgået mellem sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der gives yderligere et medicinsk tillæg på 8280 kr. årligt til sygeplejersker på vores medicinske afdeling.

Har stillingsopslaget vagt din interesse? Så kontakt vores oversygeplejerske Rikke Kanding på telefonnummer 35457807 eller ring til afsnittet på 35453134 og få fat på arbejdsmiljørepræsentant Maja Blenster eller TR Mette Haven for at høre mere om mulighederne og ansøgningsprocessen.

Besøg afdelingen på vores hjemmeside eller følg os på Instagram @rh_nyreheltene

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Maja Blenster (Arbejdsmiljørepræsentant), Mette Haven (Tillidsrepræsentant), Rikke Kanding (Oversygeplejerske)

Nyretransplantationsafsnit 3133/4, Rigshospitalet

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning