Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Ortopædkirurgisk afdeling, OUH søger sygeplejerske

Vi søger en ny sygeplejerske i ortopædkirurgisk afdeling O på Odense Universitetshospital.

Er du engageret? Fagligt nysgerrig? Har du gode samarbejdsevner? En positiv livsindstilling? Lyst til at bidrage til videreudvikling af et tæt tværfagligt teamsamarbejde? Så er det lige dig vi leder efter…

Vi søger en sygeplejerske, som har lyst til at være sygeplejerske i vores sengeafsnit og ambulatorie. I afdeling O har vi gennem de seneste 2 år draget positive erfaringer med stillinger, der går på tværs mellem vores sengefunktion og ambulatorie. Det vil vi rigtig gerne videreudvikle på med fokus på kompetenceudvikling, vidensdeling og kvalitet i patientforløb. Det betyder også, at kursusdeltagelse og videreuddannelse er en naturlig del af hverdagen.

Vores spændende fagspeciale omfatter både elektive og akutte patienter inden for subspecialerne: Traume og håndpatienter, planlagte hofte- og knæpatienter, infektions-, sår- og amputationspatienter, børn, skulder/albue, samt fod/ankelpatienter.

Vi arbejder i tværfaglige teams, hvor alle møder ind og starter dagen sammen. Vores teams består af ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, hvor den rehabiliterende indsats praktiseres og koordineres i tæt samarbejde med patienter og pårørende. Det er derfor en forudsætning, at du kan lide at arbejde teamorienteret med patienten i fokus.

Du vil i takt med din kompetenceudvikling i det ortopædkirurgiske speciale også få indsigt i sygeplejerske funktioner i vores ambulatorium. Opgaverne her er alsidige og indeholder forundersøgelser, efterbehandlinger, gipsning, selvstændige sygeplejeambulatorier og meget mere.

Vi er en bred sammensat personalegruppe i relation til alder, køn, erfaring og kompetenceprofiler. Vi lægger særligt vægt på det gode mono- og tværfaglige kollegaskab, hvor åbenhed, dialog, ros og tillid til hinanden er i fokus. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og alle er medansvarlige herfor. Vores værdier for trivsel og samarbejde afspejles i ”det gode medarbejderskab” hvilket vi prioriterer løbende at arbejde med i fællesskab.

Vi tilbyder i samarbejde med dig et individuelt og struktureret oplærings- og introduktionsforløb. Vi oplærer ud fra My skills, hvor relevante kompetencekort gennemgås og godkendes i tæt samarbejde med din daglige vejleder og de kliniske sygeplejespecialister.

Du vil få to daglige mentorer, som vil understøtte dig i arbejdet med kompetencekortene, og de vil være dine faglige og kollegiale sparringspartnere.

Stillingen er på 32-37 timer om ugen med weekendvagt hver 3. weekend i gennemsnit. Det tilstræbes, at man som udgangspunkt arbejder dag/aften eller dag/nat. Hvis du har ønske om faste aften- eller nattevagter, er vi indstillede på at imødekomme dette også.

Har ovenstående vakt din interesse og kan du se dig selv som kommende sygeplejerske i vores afdeling, send gerne en ansøgning snarest og senest d. 22-8-2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Send gerne en sms eller mail, så kontakter vi dig og inviterer meget gerne på en kop kaffe, hvis du har lyst til at møde os.Sms eller mail, så du ikke risikerer at ringe forgæves:

Oversygeplejerske Jesper Krog på tlf. 29 16 07 70- jesper.krog@rsyd.dk

Oversygeplejerske Laura Kjær Andersen på tlf. 29 40 91 41 -laura.kjaer.andersen@rsyd.dk

Oversygeplejerske Anne Madsen på tlf. 21 33 91 03 - anne.dorte.greve.madsen@rsyd.dk

FTR-suppleant for sygeplejersker og radiografer/TR DSR Trine Eg Kruse kan ligeledes kontaktes: trine.kruse@rsyd.dk Tlf. 24 42 55 27

Vi glæder os meget til at høre fra dig og ser frem til at modtage din ansøgningFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning