Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Er kroppens blodforsyning noget for dig? Karkirurgisk afdeling søger engageret sygeplejerske til akutte og elektive patienter i sengeafsnittet.

Du møder patienter i alle aldre med sygdomme i pulsårer uden for hjernen og hjertet.

Det drejer sig om forsnævringer, tillukninger og udposninger i karrene blandt andet grundet åreforkalkning.

Hverdagen er præget af det uforudsigelige, men samtidig genkendelig. Herunder de dagkirurgiske forløb, akutte, korte optimerede samt længerevarende patientforløb.

Du får mulighed for at have flere forskellige funktioner, såsom at være i det dagkirurgiske regi, udføre modtagelsessamtaler, yde sygepleje hos de indlagte patienter eller mulighed for assistere kirurgen til endovaskulære procedurer.

Vi tilbyder:

 • De første fem uger er i følgeskab med en fast sygeplejerske i vagterne og er udenfor normeringen.
 • Onboarding strækker sig over 1 år, hvor der er planlagt diverse aktiviteter, så du kan bidrage ind i fællesskabet og afdelingen, samtidig med at du bliver en dygtig karkirurgisk sygeplejerske.
 • For nyuddannede sygeplejerske tilbydes 7 dages kursus "Godt på vej i sygeplejen". Kurset omhandler sygepleje til den komplekse patient.
 • En gruppe imødekommende kollegaer med højt humør, som spænder bredt i forhold til køn og erfaring.
 • En afdeling med tildelt patientpleje, hvor vi bruger vores "Buddy" ordning med teams af 2-3 sygeplejersker for at skabe rum for sparring og hjælp mellem kollegaer.
 • Højt specialiseret sygepleje med fokus på den enkelte patients behov.
 • Fokus på løbende kompetenceudvikling i form af temadage, sygeplejekonferencer, bed-side vejledning, kurser og deltagelse i afdelingens faglige grupper.
 • Vi er optaget af fælles beslutningstagen og inddragelse af patienter samt pårørende.
 • Vi arbejder derudover med innovation i forhold til eksisterende praksis til gavn for patienter og medarbejdere. Du vil selvfølgelig få mulighed for at deltage i dette arbejde.
Vagtrul:

Vi søger en sygeplejerske i en fast stilling. Du vil som udgangspunkt indgå i treholdsskift, men kan også komme på toholdsskift i form af dag- og nattevagter. Alle vagtlagt består af en 8-timersvagt. Weekendvagter er ud fra dine præferencer enten hver 3. eller hver 2. weekend.

Afdelingens sygeplejersker fortæller at:

 • "Læringsmiljøet er rigtig godt. Alle kollegaer vil gerne hjælpe én og du står ikke alene. Hver dag lærer jeg nye ting, og det er der rigtig god mulighed for."
Sygeplejerske, 9 måneder i karkirurgi.

 • "Jeg får hænderne i mange sygeplejeområder. Vores patienter er meget forskellige, selvom det er karkirurgi.
Sygeplejerske, 3 år i karkirurgi.

 • "Vi har masser af søde sygeplejersker, som er meget imødekommende og sociale"
Sygeplejerske, 7 år i karkirurgi.

 • "Super god ledelse, der er et cool arbejdsmiljø her, og der bliver taget hånd om arbejdsmiljøet."
Sygeplejerske 11 år i karkirurgi.

Hvis du er nysgerrig på at se billeder fra vores hverdag, er du velkommen til at besøge vores instagram: Karkirurgisk_riget

Vi håber, at overstående har vakt interesse. I så fald er det dig vi søger som vores nye kollega.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller har lyst til at besøge afdelingen, er du mere end velkommen til at kontakte oversygeplejerske Lone Schmidt på 3545 1463.

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og takstnævn.

Ansøgningsfrist onsdag 31 juli 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansættelsen er efter aftale.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning