Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

2 nye spændende delestillinger mellem F-ACT-ambulatorium Midtvendsyssel og sengeafsnit N2 søger sygeplejersker på 37 timer pr. 1.10.2024

Finder du det interessant at arbejde i et ambulatorium OG i et sengeafsnit, så er stillingen her!
F-ACT-ambulatorium Midtvendsyssel og sengeafsnit N2 er gået sammen om 2 delestillinger i ønske om at skabe sammenhængende patientforløb og med muligheden for både at opleve patienten i eget hjem og under indlæggelse.  
I stillingen vil arbejdstiden være fordelt med 75 % i ambulatorium og 25 % i sengeafsnittet. Vagtbyrden i sengeafsnittet vil være med weekendvagt hver 8. weekend og med 9 aftenvagter på 16 uger. I alt vil det svarer til 15 vagter man arbejder på sengeafsnit N2.

Om jobbet hos F-ACT-ambulatorium Midtvendsyssel:
Som ambulatoriesygeplejerske får du en meningsfuld og travl hverdag, hvor du i samarbejde med dit team bidrager og tager ansvar for at tilrettelægge behandlingsforløb for de patienter, teamet/du er sundhedsfaglig kontaktperson for. Dit arbejde består bl.a. i at planlægge, formidle, koordinere, afvikle individuelle samtaler, tage på hjemmebesøg, screene for KRAM-faktorer og anvende andre sygeplejefaglige assessments. Du vil sammen med øvrige medarbejdere i teamet på skift varetage teamvagter mhp. at håndtere akutte behov hos patienter, som f.eks. er nylig udskrevne efter indlæggelse eller i symptomforværring.
Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel modtager patienter fra Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommune. Ambulatoriet er specialiseret i to spor inden for henholdsvis psykose - og det affektive område. Stillingerne vil være inden for psykose området.

Om jobbet hos sengeafsnit N2:
Som sygeplejerske i sengeafsnit N2 indgår du i et afsnit med en travl hverdag med et højt flow af patienter. I stillingen forventes der at du har sans for prioritering, struktur og koordinering og har en interesse for behandlings psykiatrien og særligt de komplicerede patientforløb.
Afsnit N2 er et åbent psykoseafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de 2 af sengene vil være brugerstyrede senge.

Vi tilbyder:
 • Et spændende og udfordrende job i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. 
 • Et specialiseret introforløb som passer til dig og din erfaring.
 • Mentorordning
 • 2 afsnit som begge besidder et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor og forskelligheder.
 • Et afsnit med et fagligt engageret og fleksibelt personale
 • Fantastiske kollegaer
Vi forventer:
 • Du er god til at samarbejde, prioritere og træffe beslutninger på et fagligt grundlag, at dokumentere i patientjournalen og formår at arbejde inddragende og skabe bæredygtig udvikling i samarbejdet med dine patienter.
 • Du trives også med at arbejde selvstændigt med afvekslende opgaver dagen igennem.
 • Du har en imødekommende væremåde, og bidrager gerne til et udviklende fagligt og kollegialt fællesskab og et godt arbejdsmiljø.
 • Er idérig, dynamisk og omstillingsparat
 • Lille kørekort er en forudsætning mhp. kørsel i regionens biler til hjemmebesøg m.v. når du arbejder i F-ACT.

I det hele taget er vi åbne for, hvad du kan bidrage med og har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du at få mere viden om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten ambulatorieleder Christina Højer Kornum på mail c.kornum@rn.dk eller telefon 97 64 43 51/51 15 25 88 eller Ledende oversygeplejerske Carina Marie Esman på mail c.esman@rn.dk eller telefon 97 64 38 44 / 28 34 43 98.

Det praktiske:
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
 • Tiltrædelse: D. 1. oktober 2024 eller snarest derefter
  Ansøgningsfrist: D. 11. august 2024
  Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 34 eller 35.
 • Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
 • Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.
 • I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.


Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.


Arbejdstid: Dag

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning