Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Træd ind i en områdeleder-rolle hos Olivia Danmark, hvor dedikation og ordentlighed går hånd i hånd. Sygeplejerske

Vi har lige nu et helt unikt job ledigt, hvor ledelsesrummet og tilliden er stor samt et konstant fokus på de menneskelige relationer gennem nærvær og empati.

Vi er nemlig på udkig efter endnu sygeplejerske kollega til vores områdeleder-team.

At være ansat som Områdeleder

Som Områdeleder er du ansvarlig for en portefølje af ordninger, som alle er individuelle, idet opgaveløsningen og bevillingerne er forskellige. I hver ordning er der tilknyttet en gruppe af faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere, der yder den nødvendige hjælp hos borgeren. Dit ansvar er at sørge for den daglige drift i dine ordninger; herunder personaleledelse, rekruttering, vikardækning, personalemøder, netværksmøder, sygefraværssamtaler, borgerbesøg osv.

Dine kommende kollegaer siger selv om deres job..

Som min nye kollega kan du forvente en arbejdsplads, hvor dedikation, faglighed og ordentlighed er værdier, der er grundstenene for vores arbejdsgange. Du kan forvente, at udtrykket 'work-life-balance' ikke blot benyttes, men også vægtes i praksis. Du kan forvente du bliver stolt af, at kalde Olivia Danmark din arbejdsplads”

Hvem er Olivia Danmark?

I år har Olivia Danmark 20 års jubilæum, idet vi siden 2004 har engageret os i at skabe udvikling for samt yde pleje og støtte med mennesker med særlige behov. Vi stræber efter at skabe balance mellem kommunernes behov for effektive serviceydelser, borgernes behov for tryghed og en fleksibel hverdag samt medarbejdernes behov for et meningsfyldt arbejde.

Vi engagerer os i det enkelte menneske med empati og nærvær samt sikrer tryghed via høj faglighed og konsekvent kvalitetssikring.

Vi er en større administration, som har hovedsæde i Herlev, men vi har hybride arbejdspladser og derfor er vi fordelt geografisk i hele landet. Derudover har vi 2000 dedikerede medarbejdere hos borgere rundt i hele landet.

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi nemlig tilbyde:

En spændende og unik arbejdsplads, som er professionel og samtidig uformel med højt til loftet. Vi ønsker at arbejde fleksibelt, og med udgangspunkt i tillid. Du vil få en stor indsigt i arbejdet med både børn og voksne med funktionsnedsættelser, respiratoriske borgere, sundhedsloven, serviceloven og barnet lov. Vi har fokus på det personlige engagement og udvikling, så du vil opleve dedikerede kollegaer, som sætter en ære i at udføre deres arbejde godt. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, med mulighed for et stort ledelsesrum, men du er aldrig alene. Du vil nemlig blive en del af et team hvor vi vægter at vi arbejder i fællesskab og på tværs med vores opgaver.

For at støtte og udvikle dig, vil du bl.a. deltage i flere typer af interne workshops, som omhandler din ledelse samt prioritering af opgaver og arbejdsrutiner.

Afdelingen Drift & relationer, som du bliver en del af, består af motiverede medarbejdere fra forskellige ansvarsgrupper. Du vil derfor få sundhedsfaglige kollegaer, SPS kollegaer, pædagogiske områdeleder kollegaer, samt kollegaer der er specialiserede i akut vagtdækning samt rekruttering.

Du vil få mulighed for hjemmearbejdsplads, og kan derfor være bosiddende på hele Sjælland. Du skal dog møde ind på kontoret i Herlev ved teammøder, personalemøder, fælles arbejdsdage o.lign. Der vil være køre aktivitet i forbindelse med eksempelvis personalemøder, samarbejdsmøder, borgerbesøg og møder med dine medarbejdere. Møder i tidlige morgen- samt aftentimerne kan forekomme. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en god sundhedsforsikring.

Ansøgning

Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden som de modtages, og annoncen lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Samtalerne foregår løbende på kontoret i Herlev.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning