Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Hermed en enestående mulighed for 1. oktober, at blive vores nye sygeplejerske på Nymarksvej i Fredericia

Stillingen er på 37 timer

Vil du være med til at hjælpe borgere med autisme på en måde, som styrker deres selvbestemmelse og livskvalitet. Så har vi helt sikkert drømmejobbet til dig. Og bare rolig – vi sørger for, at du bliver godt klædt til dine nye, spændende opgaver. Lyder det som noget for dig?

Autismecenter Syddanmark åbner et nyt botilbud på Nymarksvej i Fredericia d. 1. oktober 2024. I forbindelse hermed søger vi en sygplejerske

Det er ikke afgørende at du har erfaring i arbejdet med autisme. Vi klæder alle nyansatte på igennem vores interne autismeuddannelse. Der vil være særlig og fælles intro i de første 14 dage af ansættelsen, inden borgerne flytter ind, og efterfølgende en løbende færdiggørelse af den interne autismeuddannelse

Nymarksvej er en del af Autismecenter Syddanmark og ligger i naturskønne omgivelser ved siden af en boldbane og et skovområde. I naturen finder vi ro og velvære. Og når vi ved, at en autismediagnose ofte medfører forhøjet stressniveau, er farver og materialer nøje udvalgt med inspiration netop fra naturen.  Af andre særlige tiltag kan nævnes nicher og overgangszoner, der giver tid til omstilling, og mulighed for at være på kanten af fællesskabet de dage, hvor deltagelse i fællesskab bliver for overvældende.

Kerneopgaven:

"Med afsæt i den enkelte borgers ressourcer, drømme og håb styrker vi selvbestemmelsen og fremmer selvhjulpenheden, for at understøtte borgerens egen oplevelse af livskvalitet og et meningsfuldt liv"

Har du lyst til at arbejde med din sygeplejefaglighed og samtidig være med til at gøre en forskel for unge og voksne med autisme Så kan vi tilbyde en spændende stilling som sygeplejerske med tværgående opgaver på Nymarksvej i Fredericia.

Der vil være skiftende arbejdstider og weekendarbejde
 

Opgaverne vil blandt andet være:

 • understøtte kolleger i sundhedsfaglig dokumentation
 • foretage kontrol af medicin, medicinudlevering og medicinrum
 • medvirke ved audit på medicin og UTH
 • sagsbehandler for UTH på Nymarksvej
 • medvirke til at opdatere retningslinjer og instrukser for medicin og UTH
 • deltage i sundhedsgruppe på tværs af Autismecenteret
 • deltage i besøg fra Styrelsen for patientsikkerhed
 • rådgivning af kolleger
 • tilse borgerne, der har sundhedsfaglige og somatiske problemstillinger


Vi søger en kollega:

 • der kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • der har gode samarbejdsevner og forståelse for det tværprofessionelle samarbejde
 • der er åben og anderkendende i din kommunikation og adfærd
 • der har ambitioner på sundhedsområdet for nogle af de mest udsatte unge og voksne

 

Som medarbejder hos os, kan du forvente en dynamisk og udviklende arbejdsplads, som primært arbejder ud fra Region Syddanmarks strategier, hvor borgerens ønsker og behov er omdrejningspunktet for dagligdagens indsatser. Herudover har regionen en strategi, som om handler lighed i sundhed. Den vil du skulle medvirke til, at få implementeret på Nymarksvej.

https://autismecentersyddanmark.dk/media/k0xdnmlv/pr%C3%A6sentationspjece-om-nymarksvej-ved-autismecenter-syddanmark.pdf

Yderligere informationer gives gerne:  Afdelingsleder Maiken Lindved Bro på mobil 2113 1080

Der er informationsaften onsdag den 7. august fra 17-18.30

Tilmelding på mail til Maiken.l.bro@rsyd.dk

Ansøgningsfrist: den 23. august 2024

Ansættelsessamtaler: den 28. august 2024

"Region Syddanmark har vedtaget en strategi om, at alle stillinger i regionen skal slås op som fuldtidsstillinger. Samtidig har Region Syddanmark en livsfasepolitik, der medfører, at der også skal være plads til medarbejdere, der i perioder af livet har behov for en mere fleksibel ansættelse, eksempelvis at være ansat på deltid. Hvis du vælger at søge stillingen, og du vurderer, at du er i en livsfase, hvor du har behov for en deltidsstilling, skal du angive dette i din ansøgning. Vurderingen af, om du kan ansættes i stillingen på deltid, vil blive foretaget individuelt og konkret."


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4f81d2e3)

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning