Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske i tværgående funktion Sengeafsnit 8Ø og Ambulatorie og dagafsnit for Gigt-, Ryg -og Bindevævslidelser, Aalborg Universitetshospital.

Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?

Vi har brug for dig, der både har lyst til at være en del af en ung dynamisk sengeafdeling med fokus på den brede medicinske sygepleje- herunder palliation, og har lyst til at nørde den specifikke reumatologiske sygepleje.
Vi tager nu fat på de nye tværgående funktioner på Aalborg Universitetshospital. Vi tror på, at det får stor betydning for kvaliteten af patientforløb og vores fælles netværk på tværs af hospitalet.

Du skal starte din oplæring i 8 Ø, som er et sengeafsnit inden for Nefrologi og Reumatologi.
Foruden specialisering har vi også en bred almen medicinsk viden. Som sygeplejerske hos os er du med til at løse mange forskellige og komplekse sygeplejefaglige opgaver i forbindelse med udredning og behandling af vores patienter. Vi har i alt 18 senge, hvoraf de 6 er reumatologiske.
På 8Ø er ansat 16 sygeplejersker og 4 social- og sundhedsassistenter. Derudover er vi heldige at have et ungt og trofast tilkalde hold af sygeplejestuderende. Afdelingen har gode sociale traditioner, som blandt andet rummer biografklub og andre sociale arrangementer. Efter 3 måneders introduktion til sengeafsnittet er du klar til at påbegynde din oplæring i ambulatoriet.


Reumatologisk  ambulatorium er en specialafdeling, som varetager undersøgelse, diagnostik og behandling af patienter med gigt, bindevævssygdomme, ryglidelser, muskelsygdomme og andre skelet sygdomme.
Sygeplejen er meget varierende og retter sig blandt andet mod nedenstående opgaver:
 • Sygepleje til patienter i behandling med blandt andet biologisk medicin herunder oplæring i selvadministration, infusioner og medicinudlevering.
 • Selvstændige sygeplejekonsultationer med fokus på gigtstatus, ledvurderinger og information om sygdom og behandling
 • Undervisning og vejledning til ny-diagnosticerede gigtpatienter.
 • Telefonkonsultationer med patienter med akutte problemstillinger og vurdering af tiltag eventuelt i samarbejde med vores læger ved akut eller team konferencer


I alt er vi 12 sygeplejersker inklusiv chefsygeplejersken med varierende erfaring indenfor specialet. 
Vi arbejder i teams og har et tæt samarbejde med læger, fysioterapeuter og socialrådgiver.Vi søger en kollega som
 • Har lyst til at være med til at udvikle de nye tværgående funktioner. Og dermed sætte dit præg på det gode patientforløb i vores afdeling.
 • deltager aktivt og positivt i forandringsprocessen
 
 • bidrager til et fortsat godt arbejdsmiljø i begge afdelingerVi kan tilbyde  
 • en individuel oplæring, mentorordning og uddannelsesprogram. I hvert afsnit er der ansat en sygeplejerske med ansvar for udvikling og undervisning.
 • en både fagligt og udviklende arbejdsplads
 • høj prioritering af relevant undervisning i samarbejde med vores samarbejdspartnere
 • spændende, givende og aktive patientgrupper med forskellige behov for støtte og vejledning
 • faglig støtte og vejledning fra kompetente kolleger
 • vekslende arbejdstider. Dagvagter på hverdage i ambulatoriet og med stor indflydelse på din fordeling af vagter på 8Ø. Her arbejdes 4 weekender over 12 uger og der tilstræbes en kombination af dag/aften eller dag/nat.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.Vil du vide mere?

Så kan du kontakte  Chefsygeplejerske for 8Ø Lisa Nørgaard Lauritsen  tlf. 22289675  eller Chefsygeplejerske for Ambulatoriet for Gigt-, Ryg -og Bindevævslidelser Linda S. Andersen tlf. 9766 4075                                                                                                                                        
Ansøgningsfrist d. 22/7


Praktisk

Vi forventer at afvikle samtaler d. 25/7.

er skal du skrive din indledning...


Om jobbet
Skriv teksten her..

Om dig
Skriv teksten her..

Vi tilbyder
Skriv teksten her..

Om os
Skriv teksten her..

Vil du vide mere
Skriv teksten her..

Det praktiske
Skriv teksten her..

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.


Arbejdstid: Dag

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning