Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Onkologisk sygeplejerske til Medicinsk Dagafsnit Dronning Ingrids Hospital - Nuuk

Har du lyst til at gøre en forskel i kræftbehandlingen i Grønland? Så kom og bliv en del af vores lille velfungerende team med landsdækkende funktion.
En fast stilling som onkologisk sygeplejerske i Medicinsk Dagafsnit ved Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse 1. september 2024 eller efter aftale. Stillingen er vagtfri.
I Medicinsk Dagafsnit er vi 3 sygeplejersker, der giver medicinsk kræftbehandling til patienter med lunge-, bryst- og tarmkræft fra hele Grønland.

Vi tilbyder:
  • En fagligt udfordrende og varieret hverdag med mange forskellige opgaver. Her får du mulighed for at være med til at præge udviklingen af det onkologiske speciale i Grønland.
  • At du bliver en del af et lille velfungerende team, med fokus på arbejdsglæde, gensidig respekt og ærlig og åben kommunikation. Vi lægger vægt på at sparre fagligt med hinanden og har en positiv tilgang til løsning af dagens opgaver.
  • Et tæt og respektfuldt samarbejde med afdelingens to overlæger, hvoraf den ene er onkolog, samt en yngre læge.
  • Et tæt samarbejde, og mulighed for faglig sparring, med vores sygeplejefaglige konsulenter på Rigshospitalet i Danmark. Desuden ekstern supervision hver anden måned.


Vi søger:
  • En sygeplejerske gerne med erfaring inden for det onkologiske speciale og cytostatika-kursus og eventuelt med specialuddannelse i kræftsygepleje. Alternativt en sygeplejerske med interesse for og lyst til at udforske det onkologiske speciale, og som er villig til at tage cytostatika-kursus, som primært foregår online.
  • En sygeplejerske der har gode kliniske, pædagogiske og administrative kompetencer, gerne med kendskab til Cosmic.
  • En sygeplejerske med evne til at indgå i et åbent og ligeværdigt samarbejde med patienter og pårørende.


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl
I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.
Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.
Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Bolig
Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning
Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl
Startdato: D. 1. september 2024 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: D. 15. august 2024
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt
Information om stillingen kan indtil 1. august indhentes ved ledende oversygeplejerske Anne Birgitte Jensen på telefon (+299) 34 47 87 efter kl. 12.00 dansk tid, eller på mail abj@peqqik.gl.
Efter den 1. august kan du henvende dig til afdelingssygeplejerske Cherisa Chy Dupitas på tlf. (+299) 34 48 20 eller på e-mail chec@peqqik.gl

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning