Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til opvågning til fast stilling på Anæstesiafdeling 4013, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

Vi søger en ny kollega til attraktiv stilling som opvågningssygeplejerske på anæstesiafdeling 4013 med specialer indenfor gynækologi, obstetrik og børnekirurgi. Tæt oplæring, attraktivt arbejdsmiljø, få vagter og fokus på faglig udvikling.

Hvem er vi:
På anæstesiafdeling 4013, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet tilbyder vi anæstesi til kirurgiske og medicinske børn og gynækologiske, obstetriske, hæmatologiske samt onkologiske patienter. Vi har stort fokus på at medvirke til at give patienter såvel som pårørende en oplevelse af høj professionalisme og medmenneskelig omsorg.

I afdeling 4013 er der ansat ca. 120 mennesker fordelt på anæstesilæger og -sygeplejersker, operationssygeplejersker og opvågningssygeplejersker samt sekretærer og serviceassistenter. Afdelingen er præget af en stærk kollegial bevidsthed, hvor alle arbejder målrettet med fælles formulerede værdier for anæstesi- og opvågningssygeplejen. I opvågningen er vi en lille enhed på 8 mennesker, hvilket giver en tryg hverdag, hvor vi næsten er en lille familie.

Jobbet som opvågningssygeplejerske:
I jobbet som opvågningssygeplejerske på 4013 vil du komme til at arbejde med både børn og voksne patienter. Du vil hjælpe børn i alle aldre gennem en ny og ofte uvant situation, men du vil også møde patienter og deres familier, som har en lang erfaring med rollen som patient. Du vil komme til at arbejde tværfagligt med anæstesisygeplejersker, -læger og kirurger omkring alle de patienter der kommer til opvågning hos dig. I opvågningen har vi en familiecenteret tilgang, hvor vores mål er at skabe ro og tryghed omkring de nyopererede og deres familier med respekt for deres forskelligheder. Udviklingskulturen i afdelingen er stærk og udviklingsmulighederne er mange. Vi tilbyder ugentligt undervisningsseancer, 10 faglige minutter, scenarie træning og du kan bl.a. tage kursuser som EPALS, efteruddannelse i perioperativ sygepleje og vi har flere interne kompetencekort/klip.

Om få år flytter opvågningen i JMC med i Rigshospitalets nye byggeri Mary Elizabeths Hospital. Mary Elizabeths Hospital skal være det banebrydende hospital, hvor alle gravide, børn og unge samles, i et trygt og hjemligt hospital. Du kan læse mere om Mary Elizabeths hospital her: Om Mary Elizabeths Hospital (rigshospitalet.dk)

Opvågningen har i øjeblikket åbent i hverdagene fra kl. 7.30-19.00. Din arbejdstid vil derfor være i dette tidsrum, da vi arbejder forskudt af hinanden. Vagterne er på 8 timer af gangen. På længere sigt ønsker vi at etablere rådighedsvagter fra hjemmet i opvågningen.

Vi ønsker dig, som opvågningssygeplejerske:

  • Der trives med at have kontakt med mange mennesker i løbet af din dag, både patienter og kollegaer.
  • Der finder det spændende at opnår en tillidsfuld kontakt på kort tid.
  • Der har lyst til at være med til at udvikle den postoperative sygepleje.
  • Der sætter en ære i familiecenteret pleje til både barnet men også den voksne patient.
  • Der kan lide en omskiftelig hverdag med et stort patient flow.
Det forventes, at du er uddannet sygeplejerske, du har gerne nogle års erfaringer og indenfor et af specialerne børnekirurgi, gynækologi, anden børne erfaring, evt. anden opvågnings erfaring. Som person vægter vi at du er autentisk, ærlig, engageret, har en positiv tilgang til at gå på arbejde og at du er med til at opretholde det gode kollegaskab.

Vi tror på samarbejde og sparring er vejen frem til det gode postoperative forløb, men også nøglen til den gode arbejdsdag. Kan du se dig selv i vores ”lille familie hvor” der er højt til loftet og hvor udvikling er i højsædet. Så tøv ikke og skriv din ansøgning til os i dag. Vi glæder os til at hører fra dig.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte specialeansvarlig i opvågning Maria Jensen 35 45 83 04 eller chefsygeplejerske Karin Jakobsen 35454318.

Stillingen er ledigt til besættelse 1. okt. 2024 og på 37 timer eller efter aftale.

Ansøgningsfrist d. 14. august 2024. Ansættelsessamtalerne vil finde sted løbende eller efter aftale.

Søg stillingen via linket på siden.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet Blegdamsvej er en del af Region Hovedstaden.

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning