Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Bliv en del af vores fantastiske tværfaglige fællesskab

Vi har fået lov til at opnormere, og ønsker derfor at udvide vores skønne personalegruppe på Afdeling for Ældresygdomme på Amager Hospital. Vi trives i det, vi mener er Verdens bedste arbejdsplads, der særligt er kendetegnet ved et godt kollegaskab på tværs af faggrupper og sektorer, hvor sammenhold og opmærksomhed på hinanden er i fokus. Kombineret med en høj faglighed medvirker det til, at patienterne har et godt forløb hos os på trods af et komplekst sygdomsbillede. Vi arbejder helhedsorienteret med både akutte og stabile patientforløb, som fordrer bl.a. grundlæggende og instrumentel sygepleje; så hos os får du en bred ballast.

Vi er ambitiøse og forsøger hele tiden at blive dygtigere

Vi dyrker vores nysgerrighed og undrer os sammen, så vi hele tiden understøtter afsnittets faglige udvikling og kvalitet og prioriterer tid til fordybelse til ens interesseområder. Fra 1. januar 2025 skal afdelingen fungere som uddannelsesafdeling med et større flow af uddannelsessøgende, hvilket betyder, at man kommer til at arbejde mere eksperimenterende med forskellige læringsformer.

Vi arbejder systematisk med kompetenceudvikling, hvor der undervises indenfor månedens udvalgte sygeplejefaglige område. Vi har desuden årlig undervisning i instrumentelle procedurer og tværfaglige simulationsøvelser i geriatriske problemstillinger. Efter 1-2 års ansættelse tilbydes man geriatrisk specialekursus, og til erfarne sygeplejersker kan der suppleres med et kompetenceprogram med fokus på bl.a. klinisk lederskab.

Der er desuden mulighed for at blive en del af vores fokusindsats på tværsektorielle overgange (brobygger) i forskudte vagter kl. 9-17, at indgå i arbejdet i vores ambulatorium, eller at deltage i funktionen som klinisk vejleder.

Hos os er man aldrig alene
Som sygeplejerske hos os vil du altid være en del af et bredt fagligt fællesskab med mulighed for sparring.

Som nyansat hos os får man et individuelt tilpasset introduktionsprogram med tilknytning til en fast mentor i afsnittet, tid til fordybelse og bedside-dage med en udviklingssygeplejerske. Det suppleres af opfølgende mentorsamtaler samt månedlig supervision. Se vores introduktionsprogram her: https://amagerhospital.dk/sv8

Vi forsøger at skabe sammenhæng mellem arbejde og fritid

Vi tilbyder fuld tid eller et timeantal efter dit ønske i typisk 2 vagtlag og weekendarbejde hver 3. weekend fordelt over 12-ugers grundplaner med stor medindflydelse. Vi har flere kolleger, der arbejder i faste vagtlag, hvorfor vagtbelastningen generelt er reduceret for andre.

Vores forventninger til dig
Uanset om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, forventer vi, at:

  • Du har stor interesse for og nysgerrig tilgang til den komplekse medicinske patient
  • Du aktivt bruger din viden og observationer om patienten i det daglige arbejde ift. både fortid, nutid og fremtid
  • Du sætter de faglige, personlige og kulturelle perspektiver, du kommer med, i spil i dit daglige arbejde
  • Det er naturligt for dig at arbejde pædagogisk med elever og studerende
  • Du trives med at arbejde i teams med kontinuerlige refleksioner
Besøg os og få et indtryk af os inden du søger
Kom endelig forbi til en snak og en rundvisning, hvis du er nysgerrig.

Ring til assisterende oversygeplejerske Line Vinther tlf. 2057 3174 eller oversygeplejerske Lars Ravn tlf. 2464 0318 for at høre mere om jobmulighederne eller aftale et besøg.

Ansøgningsfrist er 9. juni 2024 kl. 24.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, senest fredag den 16. januar 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning