Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Brobyggerne

Sygeplejerske til Brobyggerne

Hos Brobyggerne arbejder vi med børn og unge, der pga. psykiatriske udfordringer har svært ved at håndtere hverdagslivet uden støtte. Der er brug for os og vi søger derfor en ny kollega, som gerne skal have erfaring indenfor behandlings- og psykiatriområdet samt interesse for området for spiseforstyrrelser.

Om os
Brobyggerne er en bydækkende specialiseret familie- og kontaktpersonsordning samt psykologtilbud. Vores målgruppe er børn og unge mellem 5-18 (23) år med komplekse psykiatriske vanskeligheder og deres familier.

Vi består af mange forskellige fagligheder, herunder pædagoger, sygeplejersker, fysioterapeuter-, socialrådgivere og psykologer samt en psykiater, to afdelingsledere og en institutionsleder, som alle har erfaring med behandlingsindsatser for børn og unge med komplekse psykiatriske udfordringer.

Brobyggerne arbejder altid der, hvor barnet/den unges og familiens vanskeligheder er. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede forløb, som spænder lige fra behandlingsarbejde i hjem, skoler, i børne- og ungdomspsykiatrien, i fritidslivet eller samtaler eller gruppeforløb på matriklen.

Mange af de børn og unge vi arbejder med, har massive angstproblematikker, kæmper med skolevægring og social isolation, er selvmordstruede, udadreagerende eller har psykoseproblematikker og mange er diagnosticeret med depression, autisme, spiseforstyrrelser, OCD, ADHD, skizofreni/skizotypi, personlighedsforstyrrelser eller tilknytningsforstyrrelser. Vi arbejder med hele familien og har særligt fokus på barn/forældresamspillet, hvor vi styrker forældrene i at se og møde deres barns behov.

Brobyggerne er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri, som hører under Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Om stillingen
Som sygeplejerske hos Brobyggerne vil du arbejde meget selvstændigt med indsatserne og tilrettelægge dit skema så det imødekommer barnet/den unges og familiens behov. Arbejdet vil være opsøgende i familiernes hjem og relevante arenaer.

Ud over behandlingsarbejdet vil du:

 • have fokus på spiseforstyrrelse og måltidsstøtte
 • have fokus på selvskadende adfærd
 • udarbejde behandlingsplaner og dokumentation
 • udføre psykoedukation og have viden indenfor psykiatri
 • indgå i arbejdet omkring understøttelse af inklusion i folkeskolen
 • deltage i sparring og koordinering med dit team
Hos Brobyggerne har vi fokus på udvikling og læring, og du skal derfor have lyst til en afvekslende og fleksibel hverdag.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du:

 • er uddannet sygeplejerske – gerne fra psykiatrien med erfaring på børne- og ungeområdet gerne familiebehandleruddannelse eller anden relevant uddannelse
 • eventuelt har kendskab til kognitiv adfærdsterapi og familieindsatser eller mentalisering og miljøterapi
 • er motiveret for at have skiftende arbejdstider, og i perioder at arbejde om aftenen og i weekender
 • trives med at arbejde forskellige på arenaer fx psykiatrien, folkeskoler, KKFO'er, private hjem mv.
Vi tilbyder

 • mulighed for løbende kurser og uddannelser, fx familiebehandling, kognitiv adfærdsterapi, supervisor og personlig udvikling
 • at blive en del af en innovativ indsats med høj faglighed, godt kollegialt miljø og tillidsbaseret ledelse
 • månedlige 1:1-samtaler med en af de to afdelingsledere
 • ugentlig behandlingskonference og sagssupervision
 • supervision
 • flekstidsordning og mulighed for fleksible arbejdstider fx weekend og aften
 • et forpligtende arbejdsfællesskab, hvor vi sætter arbejdsmoral, trivsel og humor i højsædet
 • et afvekslende og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til udvikling og mulighed for at påvirke dit eget arbejdsliv
Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt eller fra den 1. august 2024.

Socialpædagogik og Psykiatri indhenter børne- og straffeattest samt udvidede referencer som led i rekrutteringen.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores to afdelingsledere Peter Vagn Jakobsen på 2478 4087 eller Louise Rosenstand på 2361 1707, hvis du vil vide mere om stillingen.

Center for Brobyggerne ligger i Svendborggade på Østerbro.

Læs også mere om centret og tilbuddet her.

Børn og unge | Socialjob (kk.dk

Søg via linket senest torsdag den 30. maj 2024

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Borgercenter Børn og Unge, BBU
Borgercenter Børn og Unge (BBU) understøtter børn, unge og deres familier i vanskelige perioder af deres liv. Vi modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel, ligesom familier med behov for støtte selv kan henvende sig. Vi har forskellige tilbud til målgruppen, herunder dagbehandlingstilbud, døgninstitutioner og forebyggende tilbud som fx gadeplansarbejde, vi samarbejder med skoler og institutioner og arbejder med kriminalitetsforebyggelse. Det er vores opgave at understøtte en barndom med trivsel og tryghed, at forebygge omsorgssvigt og at give udsatte børn og unge et godt fundament for voksenlivet.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning