Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Tænker du, at det at arbejde med patienter i et udviklende og nytænkende Kirurgisk Ambulatorium, kunne være noget for dig? Så synes vi, at du skal søge vores stilling, som sygeplejerske i vores Kirurgiske Ambulatoriske afsnit i Abdominalcenter K, på byens

Vi søger en sygeplejerske til at blive en del af vores team af dedikerede sygeplejersker, som dagligt arbejder med at styrke det gode patientforløb og udøve sygepleje af høj faglig kvalitet.

Hvem er vi

Kirurgisk ambulatorium K er en del af Abdominalcenter K, som er en stor afdeling på Bispebjerg Hospital. Vi varetager undersøgelser, udredning og medicinsk/kirurgisk behandling af sygdomme i mave-tarm systemet.

Kirurgisk ambulatorium K er et specialiseret afsnit, med mange forskellige patientgrupper indenfor det mave-tarmkirurgiske speciale. Vi arbejder løbende med at optimere patienternes forløb både imod det dagkirurgiske som det stationære.

Som sygeplejerske i ambulatoriet arbejder vi med det ambulante patientforløb, i tæt samarbejde med læger, sekretærer og andre samarbejdspartnere. Arbejdsdagen består primært af at afholde patientsamtaler, at assistere til undersøgelser og koordinering af patientforløb.

Vi har en del patienter i udredning og behandling for cancer, og vi vægter derfor kommunikative færdigheder højt.

Vi lægger vægt på sygeplejerskens rolle i vores fortsatte udvikling af ambulatoriet, og værdsætter alles rolle og potentialer.

Vi arbejder for et godt arbejdsfællesskab, faglig udvikling og et inspirerende læringsmiljø. Hos os er alle spørgsmål velkomne, og vi reflekterer og sparer dagligt over store som små udfordringer. Bispebjerg Hospital har et bredt patientgrundlag og det er vigtigt for os at give alle patienter den bedste behandling.Hvem er du

Du er uddannet sygeplejersker, har et par års erfaring og har lyst til det kirurgiske speciale med både maligne som benigne diagnoser.

Vi forestiller os du er en positiv person, som er god til at samarbejde og som sætter pris på at arbejde i et team, hvor vi hjælper og støtter hinanden, men også er komfortable med at arbejde selvstændigt. Den gode stemning og et godt arbejdsmiljø, er meget vigtig, idet vi er et lille team med store opgaver. Det er vigtigt at du har en interesse for patienter, som har det extra svært, og at du er komfortabel med alvorlige patientsamtaler, som er del af vort daglige arbejde.

Det er det vigtigt at du også sætter pris på det mere administrative sygeplejearbejde, da en stor del af arbejdet også omhandler koordinering af patientforløb.

Du vil gerne lære fra dig, da vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende.

Vi er i en udviklingsproces i forhold til at flytte til vores hospital, og det er derfor en fordel at du er positivt indstillet overfor forandringer.Hvad kan du forvente

Vi tager udgangspunkt i de sygeplejefaglige opgaver, som du vil støde på i praksis, og sikrer, at du får tæt vejledning af vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion og erfarne kollegaer.

Vi planlægger din introduktion individuelt ud fra dine kompetencer, og har et fast onboarding program der løber over 2 måneder. Derudover arbejder vi med faste kompetenceudviklingsprogrammer og karriereveje internt i Abdominalcenter K – mulighederne er mange.

Stillingen er på 37 timer og med weekend vagt hver 6. uge i vores sengeafsnit. Vi ved godt at weekendvagt kan være en udfordring, og derfor arbejder vi med at skabe gode løsninger, så alle kan gå trygt på arbejde og løfte i flok.


Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret så send en ansøgning. Har du spørgsmål kan du træffe vores oversygeplejerske Anna Coipell på telefonnr. 2168 3414 eller på mail: anna.nina.jessica.coipell@regionh.dk

Du kan få et indblik i Abdominalcenter K på vores instagram profil – K_på bjerget: https://www.instagram.com/K_paa_bjerget/

Du kan også følge os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/afdelingkbbh

Ansøgningsfrist: 16/6-2024

Der vil løbende blive indkaldt og afholdt ansættelsessamtaler.

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning