Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske søges til barselsvikariat pr. 1. september 2024 - 31. august 2025 til Medicinsk Ambulatorium – Dialyseafsnittet

Kunne du tænke dig

  • Et struktureret introduktions- og oplæringsprogram.
  • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og fokus på udvikling og forbedringsarbejdet.
  • Mulighed for målrettet kompetenceudvikling.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden mono- og tværfagligt.
  • Humoristisk og omsorgsfuld omgangstone.
Så tror vi, at dialysen er noget for dig.

Vores ene sygeplejerske går på barsel, så vi har brug for dig til vores team som består af 8 dedikerede sygeplejersker.

I Dialyseafsnittet dialyseres kroniske patienter, mandag – lørdag i dagtimerne. Typisk er man 4-5 sygeplejersker på arbejde samtidigt.

Oplæring i specialet finder sted i afdelingen og har en varighed af 8 uger. Under oplæringen vil der være tilknyttet en kontaktsygeplejerske som sikrer dig teoretisk – praktisk oplæring, samt sikrer supervision og refleksion. I oplæringen vil der indgå et studiebesøg af 2-3 dages varighed enten på Frederiksberg eller RH dialyseafdelinger.

Vi har et ønske om at sikre en bredere personaledækning og dermed større robusthed til dette specialiserede område. Særligt vil vi sikre, at vi kan fortsætte vores dækning af gæstedialyse, hvor dialysepatienter fra det øvrige land og udland kan holde ferie på Bornholm.

BOH besøges hver sommer af mange dialysepatienter fra både ind- og udland til gæstedialyse, derfor vil flere ansættelser i delestillinger sikre fornuftig ferieafvikling, samtidig med at der er flere patienter der kan behandles om sommeren.

Vores vision er, at ansættelsen kombinerer dialysearbejdet med arbejdet på sengeafsnit, i andre ambulatorier eller afdelinger.

Din kompetenceprofil vil være med til at sætte retning for hvilken anden funktion du vil kunne indgå i.

Der planlægges 4-5 vagter hver 6 uge, dag/ aften/ nat efter aftale, heri indgår en weekend vagt i det pågældende område.

Stillingen er på 37 timer pr uge, men kan søges på andet timeantal. Startdato 1. september eller efter aftale.

Dialyseuddannelse vil være en kvalifikation, men ingen betingelse. Er du nyuddannet og har lyst til at være en del af teamet, så tøv ikke med at søge, vi vil sikre dig en god og tryg oplæring.

Ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionens Lønnings- og Takstnævn.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Hvis du kan se dig selv i dette miljø, og kan bidrage til et godt team så ser vi dig gerne som kollega. Så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Ring, skriv eller kom forbi afdelingen. Du er meget velkommen.

Oversygeplejerske Dorte Hansen telefon 38671007, mail dorte.hansen.05@regionh.dk eller Chefsygeplejerske Niels Tobias Gredal telefon 38671910, mail niels.tobias.gredal.01@regionh.dk

Ansøgningsfrist:

Ansøgning, CV, autorisation og dokumentation for relevant erfaring sendes via linket her på siden senest den 20. juni 2024.Nysgerrig på jobbet og livet på øen
Du kan møde nogle af vores medarbejdere her og læse mere om vores strategi, særkende og livet på øen: https://www.bornholmshospital.dk/job-og-uddannelse/Sider/default.aspx

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning