Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske med faglige ambitioner til stilling som faglig koordinator på Sølund

Genopslag

Når du træder ind på plejecentret Sølund, så oplever du en summen af musik, liv og atmosfære. Fagligheden er i højsædet. Men vi mangler dig. Dig, der vil udvikle og har kompetencerne i orden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ved Søerne i hjertet af København. Hos os skal man ikke være god til det hele selv. Vi løfter i flok og deler vores forskellige kompetencer. Vi sparrer med hinanden, og vi deler viden. Det gør vi, fordi det er til gavn for vores beboere og deres pårørende. Og fordi det giver sammenhold, trivsel og arbejdsglæde.

Om dig og dine opgaver
Du er vores nye faglige koordinator. Du kommer til at fungere som rollemodel for afdelingens og husets øvrige medarbejdere. Og du bliver inddraget i Sølunds strategiske og ledelsesmæssige arbejde. I hverdagen går du forrest og skaber en fagligt funderet fordeling af opgaver blandt dine kolleger i afdelingen. Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med geriatri eller psykiatri
  • tager ansvar med et skarpt sygeplejefagligt blik for de daglige opgaver og dokumentationen
  • har stor interesse for faglig ledelse og endnu mere ledelse på sigt
For dig er det naturligt at skabe overblik og koordinere opgaver. Hverdagen hos os er kompleks, og det er vigtigt, at dagens opgaver ender hos kolleger med de rette kompetencer. Det betyder, at du skal være tydelig i din kommunikation. Du arbejder på hverdage og hver sjette weekend som ansvarshavende for hele huset. I et seks-ugers rul vil du have to aftenvagter. Derudover arbejder årligt ca. på tre helligdage, hvor du vil være ansvarshavende for hele huset. Du indgår som en del af den daglige morgenpleje, så du får et indblik i, hvordan det går hos beboerne. Og samtidig får du mulighed for at hjælpe dine kolleger i deres faglige udvikling med oplæring, sparring og vejledning. Du er en holdspiller med gåpåmod, der deler vores mål om, at vi hver dag yder en særlig indsats med beboernes ønsker og drømme i centrum. Du skal derfor også have øje for beboernes psykosociale trivsel. Det gælder i forhold til brugen af musik i hverdagen som et pædagogisk og plejefagligt redskab, gode sociale måltider og fester mv.

Om os og hvad vi kan tilbyde
På Sølund lever beboerne livet for fuld musik. Sølund er et profilplejehjem med speciale i musik. Målet med musikprofilen er at give Sølunds beboere et godt hverdagsliv. Hos os får du:

  • et godt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en anerkendende og motiverende ledelse
  • daglig sparring og samarbejde med nærmeste leder, kolleger og fagstab
  • familievenlige arbejdstider i hverdagen og weekendvagt som ansvarshavende hver 6. uge
  • mulighed for at afklare, hvilken retning du skal udvikle dig i
Her er højt til loftet og plads til forskellighed. Vi arbejder med involvering af medarbejderne i alle indsatser og opfordrer til, at vi prøver idéer og tanker af. Du bliver en del af et stærkt team af faglige koordinatorer, der sætter pris på gode grin. Koordinatorgruppen deler vagter på helligdage ligeligt mellem sig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. december 2023 eller efter aftale.

Mere information
Ønsker du at høre yderligere om stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Daryoush Moslehi på 5129 2704.

Søg via linket senest onsdag den 18. oktober 2023
Vi indkalder til samtaler løbende.

­­­Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning