Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Vil du gøre en forskel for unge med en psykose? Sygeplejerske søges til OPUS - PC Glostrup

Hvad er OPUS?

OPUS er et 2-årigt intensivt behandlingstilbud for unge i alderen 18-35 år debuteret med psykose indenfor F.2 området. I OPUS arbejder vi ud fra "Assertiv Community Treatment"-modellen, hvor kontaktpersonfunktionen er det bærende element i behandlingsrelationen. Den teoretiske referenceramme bygger på en kognitiv adfærdsterapeutisk model (CBT) kombineret med medicin og andre relevante psykosociale tiltag.

Behandlingen består af forskellige gruppebehandlingstilbud og et tæt samarbejde med pårørende både i form af individuelle familiesamtaler, psykoedukation og tilbud om deltagelse i flerfamiliegruppe. Læs mere om OPUS her.


Din rolle og dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at indgå i et kompetent tværfagligt team bestående af overlæge, sekretær, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og ergoterapeuter, 11 medarbejdere i alt. Hos os får du rig mulighed for faglig inspiration, sparring og samarbejde på kryds og tværs ift. individuel- og gruppebehandling for unge med debuterende skizofreni.


Som sygeplejerske skal du bl.a:

 • Være kontaktperson for 13 patienter og deres pårørende
 • Sammen med en kollega skal du være gruppeleder i én eller to behandlingsgrupper
 • Anvende kognitive terapeutiske metoder i behandlingsarbejdet
 • Have lyst til at undervise patienter og pårørende
 • Være god til at bevare overblikket og prioritere opgaverne
 • Have en fleksibel indstilling og aktivt tage del i nye løsninger/arbejdsopgaver
Hvad tilbyder vi?

Vi er et dynamisk team, hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde. Vi er del af et OPUS hus bestående af tre teams, som alle har samme ledelse. Det giver en hel unik mulighed for inspirerende mono- og tværfagligt samarbejde og sparring på tværs i huset.

Trygheden til at udtrykke faglig tvivl og blive klogere i fællesskab er helt central. Her er et godt arbejdsmiljø, vi har en uhøjtidelig og venskabelig omgangsform og kan lide hinanden. Vi har fælles faglige og sociale arrangementer for medarbejderne i huset.

Der er fast ugentlig konference og supervision, faglig sparring med kollegerne i teamet og løbende undervisningstilbud for alle OPUS-teams i Regionen.

Derudover får du:

 • Introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center Glostrup
 • Lokal introduktion til OPUS-teamet
 • Engagerede og aktive kolleger
 • En travl men spændende og afvekslende arbejdsdag i en rar atmosfære
Du referer til afsnitsledelsen og vil fagligt blive tilknyttet den øvrige sygeplejerske gruppe i huset.Hvad er vores forventninger til dig?

Du har psykiatrisk erfaring, gerne ambulant, samt erfaring med målgruppen. Du har måske lyst til at være klinisk vejleder eller hjælpe til med de studerende, der er i OPUS huset.
Desuden forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:

 • Du har lyst til at indgå i et engageret team med højt fagligt niveau.
 • Du har robusthed, empati og gode samarbejdsevner.
 • Du har fokus på egen monofaglighed i det tværfaglige samarbejde.
 • Du har lyst til at indgå i en faglig rolle, hvor relationsarbejdet er et centralt element.
 • Du er interesseret i specialet og ansvarsbevidst.


Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer i dagstiden, og til besættelse den 1. december 2023.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro¬program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Thomas A. Madsen på tlf 27229924 eller afsnitsleder Tina Iversen på 23 21 01 58.


OPUS PC Glostrup stuen ligger på H. J. Holstvej 3, stuen, 2605 Brøndby, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.


Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab.

Søg via link senest den 6.10 2023. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder samtaler den 11.10 fra kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Thomas A. Madsen på tlf 27229924 eller afsnitsleder Tina Iversen på 23 21 01 58.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning