Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til vikariat, Medicinsk Afsnit 2 på Regionshospitalet Silkeborg

Vi søger 1 sygeplejerske til et 9 måneders vikariat med opstart den 1. november 2023 eller efter aftale. 

Der er tale om 37 timer/ugentligt i blandede vagter - og arbejde hver 3. weekend i 8 timers vagt. Vi forsøger så vidt muligt at lægge vagtplaner ud fra familie- og privatliv, således du kommer til at trives bedst muligt!

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor der er en god blanding af nye og erfarne kollegaer, og du kommer til at have med mange aspekter af sygeplejen at gøre. På M2 får du lov at arbejde med - og blive klogere på - specialer inden for endokrinologi, gastroenterologi, hepatologi og geriatri. Vi samarbejder tæt med kommunale tilbud via visitationen, hvorfor du vil få et stort kendskab til tværfagligt- og professionelt arbejde mellem primær og sekundær sektor. I afdelingen har vi planlagte indlæggelser, og en del af vores kroniske patienter har en åben indlæggelse, så de kan komme direkte til os uden om egen læge.

I dagstiden fra 8-17 modtager vi også akutte patienter inden for vores specialer. Det sker i samarbejde med Viborg, som er vores tætte samarbejdspartner på området. Derfor har du også mulighed for, at dygtiggøre dig inden for den akutte sygepleje. 


Hos os kan vi tilbyde nyansatte sygeplejersker:

  • Følgeskab med vores intro- oplæringsansvarlige sygeplejerske, som laver et individuelt oplæringsforløb, som passer lige netop dig. Samtidig er der en struktureret dialog med ledelsen og mentor, således du ikke føler dig alene som ny på afdelingen.
  • Et arbejdsmiljø, hvor der udvises oprigtig interesse og omsorg for hinanden - kollegaer imellem.
  • Kompetente kollegaer, som er klar til at lære fra sig - og lære af dig - og hvor forskellighed ses som en stor styrke. 
  • En arbejdsplads med mulighed for tage aktiv del i udviklingen af sygeplejen og arbejdsgange.
  • En spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor ikke én dag er ens, og hvor vi hver dag samarbejder omkring patienter i makkerpar.


Vi forventer, at du:

  • Har et positivt mind-set og har ambitioner om faglig- og personlig udvikling.
  • Kan lide at arbejde tværfagligt
  • Kan trives i en uforudsigelig hverdag samt trives med at arbejde i blandede vagter
  • Har interesse for og lysten til at arbejde inden for vores medicinske specialer og ser samarbejde med patient og pårørende som en naturlig del af god sygepleje

Er det noget for dig? Så send din ansøgning til os!

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information: Oversygeplejerske Camilla Hansen 7841 7205 eller Oversygeplejerske Birgitte Dyreborg, 7841 7306.


Ansøgningsfrist den 6/10 -2023

Samtaler afholdes løbende. 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning