Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent

Har du interesse for og lyst til at arbejde med sårbare børn og unge i den akutte fase? Så er den her stilling noget for dig.

Vi søger en kollega, der, sammen med afsnitsledelsen og dine kommende kollegaer, vil yde en professionel pleje- og behandling til børn og unge med akutte psykiatriske vanskeligheder, som har brug for at være indlagt i en kortere periode.Hvad kommer du til at arbejde med?
På Akutmodtagelsen for børn og unge modtager vi patienter med alle psykiatriske lidelser. Vi har specialfunktion for modtagelse af børn og unge i hele Region Hovedstaden og er den eneste akutmodtagelse for børn og unge i hele Danmark.

Når du bliver en del af akutmodtagelsen, kommer du til at arbejde:

  • Ud fra miljøterapeutiske principper og kontaktpersonsordning, hvor en væsentlig funktion er relations behandling.
  • Miljøterapeutisk, hvor der tages udgangspunkt individuelt ud fra den enkelte unges ressourcer og behov.
  • Recovery-orienteret, med empowerment-tænkning og styrkelse af familie inddragelse.
  • Aktivt med Lean som forbedringsmodel (fokus på og værdi for patienten).
Vores tilgang til behandlingen af patienterne bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi sammen med patienten kan gøre en forskel.Hvem er vi?
Akut børne- og ungdomspsykiatrisk afsnit i Glostrup modtager børn og unge til og med 17 år, som har behov for akut psykiatrisk behandling.

Det er primært børn og unge med øget selvmordsrisiko, psykotiske tilstande, akutte affekttilstande, ADHD og andre udviklingsforstyrrelser samt svære traumatiske kriser. Indlæggelsestiden er i gennemsnit omkring 5 dage, afsnittet har plads til 10 indlagte patienter, og der er plads til medindlagte forældre. Det er et lukket afsnit.

Vi er en forholdsvis ung personalegruppe, som består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, psykologer, socialrådgivere og speciallæger. Vi er uddannelsesafsnit for specialpsykologer, læger samt sygeplejersker og har et bredt tværfagligt samarbejde med fokus på kvalitet.

Vi arbejder med anerkendelse i vores ledelse, kollegialt og ikke mindst med vores børn, unge og deres familier.Arbejdsmiljø, kultur og værdier
Personalet er meget engageret. Vi lægger vægt på åbenhed og har trivsel som et fast punkt på vores personalemøder. Vi prioriterer sikkerhed højt og arbejder aktivt for at skabe et sikkert miljø for såvel de unge patienter som personalet. Vi har til hver en tid fokus på mindstemiddelprincippet i behandlingen af de unge.

Du kommer på obligatoriske kurser i forebyggelse af konflikter, tvang og selvmords-forebyggelse.

Vi arbejder med Safewards og en af vores kerne strategier er fokus på nedbringelse af tvang i psykiatrien. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering, lær hinanden at kende og beroligende metoder (lysterapi, sansevogn, massagestol, kugledyne, musikstol, NADA-the) og udskrivelseshilsner.

Vi har moderne terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have. Akutafsnittet har en travl hverdag, så du skal trives med at have mange bolde i luften.Vores forventninger
Vi forventer, at du er uddannet enten sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og ser meget gerne, at du har erfaring med børn og unge med særlige behov – gerne psykiatrisk erfaring. Det er dog ikke et krav.

Du vægter kvalitet og engagement i dit arbejde og har gode samarbejdsevner. Du er god til at skabe kontakt til børn og deres familie med en anerkendende tilgang, kan skabe ro og yde omsorg, selv i stressede situationer.

Du er stabil, men samtidig fleksibel i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver. Du trives med at arbejde i et miljø med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, læger og psykologer.Vi tilbyder

  • Grundig introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri, centret og dokumentation i SP, kvalitets- og forbedringsarbejdet.
  • Individuel introduktion med fast mentor på afsnittet.
  • Et moderne afsnit, som bl.a. er indrettet med dynamisk lys.
  • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. daglige konferencer, supervision og undervisning.
  • En travl og afvekslende hverdag med mulighed for udfordringer og udvikling.
  • En personalegruppe med et højt fagligt engagement, der lægger vægt på en åben og positiv kommunikation.


Ansættelsesforhold
Stillingen er 37 timer med weekendvagt hver 3. weekend. Vi har fleksibilitet ift. vagtplanen.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. november 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Camilla Rodenkam Simonsen eller assisterende afsnitsleder Anette Lind på 38 64 06 78 eller camilla.rodenkam.simonsen@regionh.dk. Du kan også kontakte afsnittet på 38 64 05 63.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.Er du interesseret?
Ansøgning, CV og uddannelsesbevis sendes via link senest den 22. oktober 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning