Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Kliniksygeplejersker til Sundhedsklinikkerne

Har du lyst til at blive en del af et fantastisk sygeplejersketeam i Sundhedsklinikkerne? Kan du lide at arbejde selvstændigt og have et stort flow af borgere samt have stor indflydelse i dit arbejde? Og brænder du for at yde rehabiliterende sygepleje til borgere i alle aldre og livssituationer?

Der er fuld fart på i Sundhedsklinikkerne, og derfor søger vi tre nye sygeplejersker med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en i en fast stilling og to i 1-års vikariater. Vi er fleksible i forhold til timeantal. Der er weekendvagt hver 5. weekend.

Om os
Sundhedsklinikkerne er organiseret under genoptræning i det nære Sundhedsvæsen i Sundhedsforvaltningen. Sundhedsklinikkerne er Odense kommunes tilbud til alle de borgere, der har behov for kommunal sygepleje, og som kan modtage sygepleje i klinik. Sundhedsklinikkerne består af fire klinikker, som fysisk er placeret på forskellige lokationer i Odense. Opgaverne for sygeplejerskerne i Sundhedsklinikkerne er mangeartede, og med komplekse sygeplejeopgaver primært indenfor områderne sårbehandling, medicindispensering, stomi- og kontinensproblemer samt injektionsgivning.

Om jobbet
Du bliver som udgangspunkt tilknyttet to klinikker, men får mulighed for vagter i alle klinikker. Du bliver en del af et team med 15 engagerede, dygtige og humørfyldte sygeplejersker som dine nærmeste kollegaer. Du får en varieret hverdag med tæt borgerkontakt og et godt arbejdsmiljø med masser af udvikling og faglig sparring. Du får mulighed for at dygtiggøre dig og udvikle din sygeplejefaglighed i samarbejde med motiverede og engagerede kollegaer.

Vi arbejder rehabiliterende, hvilket betyder, at vi i samarbejde med borgerne har fokus på, hvordan borgernes funktionsniveau bliver bedre. Som kliniksygeplejerske har du et tæt samarbejde med vores udekørende grupper, videnssygeplejersker, de alment praktiserende læger, speciallæger, OUH og naturligvis andre kolleger i kommunen.

Om dig
Du kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret og gerne med en vis erfaring. Du har mod på at udvikle og dygtiggøre din sygeplejefaglighed indenfor kompleks sygepleje og du kan lide den direkte borgerkontakt. Desuden ser du en mening med at arbejde rehabiliterende og har sammen med borger fokus på, hvordan borgerens funktionsniveau bliver bedre. Du ser dig selv som en holdspiller, hvor stabilitet, fleksibilitet og sammenhold er vigtige elementer. Da vi ikke bruger vikarer, dækker vi ind for hinanden ved fravær, sygdom og ferie.

Desuden er du:
  • Initiativrig, selvstændig og ansvarlig.
  • Har erfaring med komplekse sygeplejeopgaver.
  • Er stærk i relationer og den nære borgerkontakt.
  • Har gode IT-kundskaber og evt. erfaring med KMD Nexus.
  • Er god til at dokumentere.
  • Du kan trives i en travl og til tider hektisk hverdag, hvor du skal træffe hurtige beslutninger.
  • Du kan bevare overblikket, er løsningsorienteret og god til at planlægge.
  • Erfaring fra sygeplejeklinik, lægeklinik eller ambulatoriearbejde vil være en fordel.
  • Du har interesse for sårbehandling og har evt. uddannelse inden for området.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse er den 1. november 2023 eller efter aftale.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Assisterende Rehabiliteringsleder Michelle Tindahl Petersen på 30 35 96 39 eller Rehabiliteringsleder Hanne Amby på 21 78 06 17

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 29. September 2023. Vi afholder samtaler løbende.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning