Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til medicinsk mave- og tarm ambulatorium/ sengeafsnit 205A i Hjørring

Vi søger en sygeplejerske til fast stilling på fuld tid fra d. 1. november 2023 eller efter aftale. Vi har vokseværk i vores medicinske mave- og tarm ambulatorium og har brug for en ekstra sygeplejerske. Vi har et højt kvalificeret team af sygeplejersker med specialiserede opgaver omkring vores patienter. Vores ambulatorium ligger sammen med vores sengeafsnit, hvor vi arbejder enkelte dage og deltager i weekendvagt hver 4. weekend.

Om os og jobbet
Dine vagter kommer først og fremmest til at være i ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme på 205A, da vi har brug for, at du bliver oplært i ambulatoriefunktionerne. Årsagen er, at vi udvider vores dage med biologisk behandling og at vi samtidig har en sygeplejerske i ambulatoriet, der er gået på barselsorlov.

Sygeplejerskerne i ambulatoriet har weekendvagt i sengeafsnittet hver 4. weekend. Vi kender alle hinanden på tværs af ambulatorium og sengeafsnit, da vi bor sammen, hjælper hinanden og samarbejder naturligt på tværs i dagligdagen.

Du behøver ikke nødvendigvis at have erfaring med medicinske mave-/tarm patienter. Vi giver dig en tryg opstart, den nødvendige oplæring og du får opgaver og selvstændige konsultationer, som dine kompetencer udvikler sig. De erfarne sygeplejersker har i ambulatoriet selvstændige sygeplejekonsultationer og arbejder på delegation som lægens medhjælp.

Hyppige sygeplejerskeopgaver i ambulatoriet: Fremmødekonsultationer, telefoniske konsultationer, rådgivning af patienter og samarbejdspartnere, varetagelse af biologisk behandling, håndtering af Ambuflex (giver patienterne et fleksibelt ambulant forløb, der passer til deres behov, fremfor skemalagte aftaler), vaccinationer, reaktionstidsmåling, assisterer ved ascitisdrænage, fæces transplantation og IBD samtale, blodprøvekontrol og opfølgning eller opstart af medicinsk behandling.

De største patientgrupper i ambulatoriet: Levercirrose, collitis ulcerosa, Mb. Crohn, mikroskopisk kolit. De mindre patientgrupper: Cøliaki, malabsorbasation.

Afsnit 205A sengeafsnit rummer specialerne intern medicin, gastroenterologi og reumatologi. Vi har 22 sengepladser og en stor ambulatoriedrift inden for alle specialer. Hospitalets Fælles Dagafsnit er desuden rodfæstet hos os. Flere sygeplejersker arbejder på tværs af sengeafsnit og ambulatorium for medicinske mave-og tarmsygdomme eller sengeafsnit og Fælles Dagafsnit.

Vi har personale i alle aldersgrupper, både nyuddannede, men også en del med mange års erfaring indenfor sygeplejen. Det gør det tryggere at være ny, når der altid er erfarne med i vagt.

Sengeafsnittet er præget af høj aktivitet, og lægger meget vægt på den sygeplejefaglige udvikling. Vi udvikler her sygeplejersker, der bliver specialister i grundlæggende sygepleje og som opnår høje faglige kompetencer i at varetage de komplekse sygeplejeproblemstillinger, der er omkring de medicinske patientforløb. I sengeafsnittet møder du både patienter med gastroenterologiske- og intern medicinske sygeplejeproblemstillinger.

Vi har sygeplejersker med særlig klinisk funktion. De har fokus på faglig udvikling og undervisning og uddannelse af det faste personale. Desuden har vi en mentor i afsnittet, der understøtter og faciliterer udvikling og opstart for nyansatte i afsnittet.

Lær os at kende. Følg Afsnit 205A på Instagram https://instagram.com/205a_hjoerring?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Om dig
 • Det er ikke afgørende, om du er ny eller erfaren sygeplejerske, men du skal lægge vægt på relations dannelsen til patienterne som bærende elementer i sygeplejen og i de korte patientforløb.
 • Du skal have lysten til at fordybe dig i vores speciale med medicinske mave- og tarmsygdomme og ambulatoriearbejdet, selvom vi også bestrider bredden af sygeplejen i sengeafsnittet.
 • Efter oplæring i specialerne kan du arbejde selvstændigt med godt overblik og evne til at prioritere og planlægge din sygepleje i samarbejde med dit team.
 • Du vil aktivt deltage og tage medansvar for den faglige udvikling af sygeplejen i afsnittet. Du skal være en medspiller i sygeplejerske teamet og det tværfaglige team og arbejde for et åbent og godt samarbejde og medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er omdrejningspunktet.
Vi tilbyder
 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning.
 • I ambulatoriet er der én til én oplæring.
 • Efteruddannelse/diplommodul for medicinske sygeplejersker med mere end to års erfaring.
 • Et spændende, travlt og lærerigt afsnit med gode faglige udviklingsmuligheder.
 • Medindflydelse og medansvar for sygeplejen.
 • En personalesammensætning af såvel erfarne som nyere personale.
Aktuelle temaer, som vi arbejder med
 • Udvidelse af opgaverne i forbindelse med biologisk behandling i ambulatoriet.
 • Kvaliteten i modtagelsen af nye patienter i sengeafsnittet. Vi har i hverdagen en sygeplejerske, der har opgaven som modtagesygeplejerske i afsnittet. Modtagesygeplejersken skal facilitere til et godt forløb for patienten og overgang til fx primær sektor.
 • Kvaliteten af vores koordinering af udskrivelse og plejeforløbsplaner.
 • Fokus på ernæring som en del af behandlingen.
 • Fokus på kvalitet i- og nødvendig sygeplejefaglig dokumentation, som en del af arbejdet med vores mobiliserings- og ernæringsindsats.
 • Medarbejderindflydelse og -ansvar for udvikling af sygeplejen i forhold til specialernes patienter.
Vil du vide mere
Yderligere oplysninger gives gerne om stillingen ved henvendelse til Ann Engkjær, ledende oversygeplejerske, tlf. 51147213.

Det praktiske
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.


Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning