Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Er du sygeplejerske og ønsker du en spændende stilling, hvor du får en god mulighed at blive specialiseret inden for det Endokrinologiske speciale, så har vi stillingen i Afdeling M/FAM Endokrinologisk Ambulatorium og Medicinsk Sengeafsnit.

Stillingen er til besættelse pr. 1 november 2023 eller efter aftale.
Stillingen er på 37 timer om ugen, hvoraf 1/3 del af timerne er placeret på vores medicinske sengeafsnit afsnit MS, med weekendvagt hver 3 weekend.

Om Endokrinologisk Ambulatorium.

Endokrinologisk Ambulatorium er en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi brænder for Endokrinologien.

Vi varetager den ambulant udredning og efterbehandling af patienter med endokrinologiske sygdomme som diabetes, behandling af diabetiske fodsår, fortager distale blodtryksmålinger, osteoporose, stofskiftesygdomme, hypofyse og binyresygdomme

Som sygeplejersker følger vi patienterne i vores tværfaglige patientforløb. Opfølgningen sker også i form af selvstændige sygeplejekonsultationer enten ved et fremmøde eller som virtuelle konsultationer.

Vores team består af sekretærer, diætist, fodterapeuter, læger og vi er seks sygeplejersker. Øjenfotofunktionen er også placeret i ambulatoriet.

Hos os er der rigtig gode muligheder for kompetenceudvikling, også i form af supervision i klinikken samt selvstændigt arbejde i mono- og tværfaglige teams og temadage, hvor der er planlagt undervisning i afdelingen. Er du interesseret i projekter og forskning, har vi et stærkt team inden for både læge- og sygeplejeforskning.

Om Medicinsk Sengeafsnit MS.

Medicinsk Sengeafsnit er en del af afdeling M/FAM. Sengeafsnittet har plads til 24 indlagte patienter og afsnittet har 2 specialer.

Det endokrinologiske speciale modtager patienter med sygdomme som: diabetes, thyreoideasygdomme, osteoporose, hypofysesygdomme og andre endokrine lidelser.

Det gastroenterologiske speciale modtager patienter som typisk indlægges pga. levercirrose, tarmbetændelse (IBD), diarre eller mavesår. Vi har også patienter, som er indlagt til udredning for kræft. Derudover modtager vi en del patienter, der har et stort alkoholforbrug, som ønsker hjælp til afrusning. Mange af patienterne har behov for langvarig indlæggelse bl.a. pga. dårlig ernæringstilstand og behov for genoptræning. Vi har derfor et tæt samarbejde med diætister, ergoterapeuter og fysioterapeuter ligesom vi har en stor kontaktflade til primær sektoren.

Afsnittet modtager også patienter med reumatologiske lidelser og infektioner, samt almene medicinske patienter som fx indlægges med sepsis, pneumoni eller cystit.

Medicinsk Sengeafsnit arbejder tæt sammen med lunge-, endo-, reuma- og gastro- ambulatorierne i henholdsvis Svendborg og Nyborg. Patienterne modtages primært fra Fælles Akut Modtagelse (FAM). Vi har både patienter i det akutte, det kroniske og det terminale forløb.

Vi tilbyder dig en individuel og struktureret introduktion og vi vil sammen med dig planlægge et spændende kompetenceudviklings forløb både i ambulatoriet og på sengeafsnittet. Du vil få en mentor i dit introduktion-/kompetenceudviklingsforløb. For os er samarbejde, tværfaglighed og et godt socialt miljø, højt prioriteret.

Yderligere oplysninger
u er meget velkommen til, at komme på besøg i ambulatoriet og yderligere oplysninger om jobbet og arbejdet kan du få ved at kontakte oversygeplejerske Liselotte Haastrup Christiansen på telefon 63202243 / 92433835 eller Liselotte.Haastrup.Christiansen@rsyd.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Vi følger overenskomsten mellem DSR og Danske Regioner og er omfattet af Ny Løn. Det betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Det er derfor vigtigt, at du vedlægger en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring.

Ansøgning
Ansøgningen skal stiles til chefsygeplejerske Ann-Britt Juul, Medicinsk Afdeling M/FAM, OUH Svendborg Sygehus og søges elektronisk.

Ansøgningsfristen er onsdag 18/10 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende efter aftale, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Læs evt. mere om OUH, samt afdelingen på www.OUH.dkFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning