Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske, Nanortalik Sundhedscenter, Grønland (23-552)

Vi har brug for en ny kollega – og søger en sygeplejerske som kan starte 1. november 2023.

Opgaverne i Sundhedscenteret består primært af konsultationer af byens og bygdernes borgere. Der er sengekapacitet på 10 senge, og patientklientellet er blandet, da stedet både er skadestue og modtagerafdeling for alle patientkategorier i byen. Du vil derfor komme til at arbejde med dels skadestue, visiteringer, samt de indlagte patienter.

Der er et tæt samarbejde med regionssygehuset i Qaqortoq, som ligger nord for Nanortalik.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at arbejde med alle aspekter af sygeplejen
  • En arbejdsplads, hvor at det tætte tværfaglige arbejde vægtes højt
  • Dejligt engagerede og kompetente kollegaer
  • Et tværfagligt miljø, hvor vi er gode til at udnytte hinandens kompetencer.

Vi søger dig, der:

  • Gerne har nogle års erfaring, minimum 2 år
  • Kan lide at arbejde alsidigt og selvstændigt
  • Gerne bidrager til at godt arbejdsmiljø
  • Har engagement, tager initiativ og vil medvirke til faglig udvikling.

Om os:

Tillid, respekt, omsorg og faglighed er vores værdier, som vi arbejder ud fra og med hver dag – overfor vores borgere, men også os imellem.

Vi er et lille sundhedscenter med knapt 17 ansatte alle inklusiv. Nanortalik er det sydligste sundhedscenter i Grønland, hvor der er gode vandre og sejle muligheder.  Byen ligger ikke langt fra områder på Unescos verdensarvsliste.

Nanortalik er en by med knapt 1.185 indbyggere og 3 tilhørende bygder.

Ved fastansættelse ydes der et månedligt rekrutteringstillæg og ved vikariater over 6 måneder, ydes der et vikartillæg efter 3 måneders ansættelse.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Sygeplejerske: ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-552

Startdato: 1. november 2023

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske, Helga Petersen, på tlf. (+299) 61 32 11 eller på e-mail: helu@peqqik.gl, eller ved Ledende Regionssygeplejerske, Anniita Lund Lynge, på tlf. (+299) 64 76 15 eller på e-mail: anlu@peqqik.glFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning