Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Vil du gøre en forskel? SÅ SE HER! Dagafsnittet, Nykøbing F. Sygehus søger sygeplejersker.

Er du sygeplejerske og vil du være med til at gøre en forskel

I Dagafsnittet på Nykøbing F. Sygehus skal vi bruge sygeplejersker, der vil være med til at forbedre det danske sundhedsvæsen til gavn for både patienter, pårørende og medarbejdere.

I vores Dagafsnit sætter vi patienten først og stræber hele tiden efter det ideelle patientforløb, hvor det er lettere at være patient. Vi nytænker og eftersøger, at individualisere hver enkelt behandling for patientens bedste. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde behandlinger og udredningsforløb ambulant, således at man som patient, hvis ens tilstand tillader det, ikke behøver være indlagt.

Som sygeplejerske i Dagafsnittet vil du få et arbejde

  • med fokus på udviklingen af sundhedssektoren og faglig nytænkning,
  • hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer,
  • med fokus på faglig sparring – både med læger og sygeplejersker,
  • med høj grad af medansvar og selvstændighed i arbejdsopgaverne,
  • med dygtige og dedikerede kolleger,
  • hvor fokus er på borgerne/patienterne

Du vil blive ansat i en fast stilling på 37 timer i Dagafsnittet, som er en del af lungeklyngen. På nuværende er det primært dagvagter fra mandag- fredag. Der vil dog være weekendvagter hver fjerde weekend, samt enkelte helligdagsvagter i vores sengeafsnit (Afsnit for Lungesygdomme). Da Dagafsnittet er et afsnit under udvikling vil der på sigt blive ændret i arbejdstider, ligesom arbejdsopgaver vil blive udviklet over tid.

Du vil naturligvis følge vores onboardingprogram, så du føler dig klædt på til at varetage funketionen- både i Dagafsnittet, samt i sengeafsnittet.

Løn som sygeplejerske i Dagafsnittet

Udover den overenskomstmæssige grundløn på trin 4 og 6 kan du forvente følgende årlige tillæg (grundløb, der reguleres):

Kr. 2.118,- i de første 8 år.

Kr. 3.000,- efter 4 års anciennitet.

Kr. 8.280,- Medicinsk tillæg for funktion i et medicinsk sengeafsnit.

Kr. 8.000,- Regional tillæg for funktion i et medicinsk sengeafsnit.

Kr. 16.500,- efter 10 års anciennitet

Herudover evt. tillæg for personlige og kliniske kompetencer i størrelsesordenen kr. 8.8871, 10.882, 16.441 eller 22.000.

Hvem er du?

Du har gerne bred erfaring fra sygehus og kommunalt niveau- dog ikke et krav. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være nytænkende. Samtidig besidder du et mindset, der er præget af lyst til at lære og være en del af et udviklingsmiljø, og som kan se meningen med at arbejde med opgaver, som veksler mellem henholdsvis telemedicinsk og tæt personlig patientkontakt.

Hvem er vi?

Vi er et lille, men meget engageret og velfungerende team i Dagafsnittet med et godt kollegialt samarbejde. Fælles for os er, at vi elsker vores arbejde. Vi oplever, at vi får mulighed for at udfolde og udvikle vores faglighed, så den kommer patienterne allermest til gavn.

Har du lyst til at være vores nye kollega, håber vi på, at du sender os en ansøgning.

Vil du vide mere eller har du lyst til at komme og besøge os og følge en sygeplejerske en dag, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Nøhr på 56 51 57 51 eller Linda Uhre Jørgensen på 56515632.

Ansættelse pr. 1. December 2023 eller efter aftale.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt først i uge 43.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning