Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Afdelingssygeplejerske, Ambulatoriet, Aasiaat Sygehus, Region Disko, Grønland (23-545)

Vi søger en afdelingssygeplejerske til vores ambulatorie på regionssygehuset i Aasiaat fra d.1. januar 2024 eller efter aftale.

Vi søger en afdelingssygeplejerske med ledelseserfaring, som vil være med til at præge udviklingen i region Disko, lede en tværfaglig personalegruppe og være med til at styrke sygeplejen og patientforløbene i ambulatoriet. Du kommer til at lede ambulatoriet, som varetager behandling og pleje af både medicinske og kirurgiske patienter, børn og voksne, unge og gamle. Ambulatoriet rummer lægekonsultationer, sygeplejekonsultationer, veneriaklinik, tolkekontor, laboratorium, røntgenfunktion og skadestue. Ansvar for at operationsstue og sterilfunktion fungerer indgår også i ansvarsområderne.

Vi har fokus på arbejdsmiljøet, hvilket bl.a. betyder fokus på personalets trivsel – der lægges vægt på MUS, udarbejdelse af funktionsbeskrivelser, en hensigtsmæssig og konstruktiv mødekultur og nedsættelse af sygefravær. Du vil få et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken for afdelingen, da plejepersonalet er tilknyttet både ambulatoriet og sengeafdelingen. Du vil også få et tæt samarbejde med husets andre funktioner, da vi er en lille enhed med mange funktioner under samme tag. Via det formelle samarbejde på tværs får du mulighed for at præge udviklingen på både sygehuset og i hele Region Disko. Ledelsesstrukturen er flad, og der er en synlig ledelse, som vil være sparringspartner sammen med de øvrige afdelingsledere.

Ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse og ledelse af personale:

 • Ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygeplejen
 • Medansvarlig for sikring af målrettede patientforløb
 • Medansvarlig for rekruttering og fastholdelse af medarbejdere
 • I samarbejde med plejepersonale ansvarlig for et godt arbejdsmiljø
 • Medansvarlig for tjenestetidsplan og ferieplan.

Vi forventer:

 • At du er god til at organisere
 • At du kan lide at være leder og evt. har en lederuddannelse
 • At du er god til at samarbejde
 • At du er god til at favne udfordringer
 • At du bidrager til kontinuerlig faglig udvikling.

Når Aasiaat Sygehus bliver din fremtidige arbejdsplads:

 • Vil du få en god introduktion til jobbet
 • Vil du få engagerede, dygtige og glade kollegaer
 • Vil du få arbejdsdage, der aldrig er ens

Aasiaat ligger i Region Disko i Nordvestgrønland. Sundhedsvæsnet består af sygehuset i Aasiaat, sundhedscentrene i Qasigiannguit og Qeqertarsuaq, sygeplejestationen i Kangaatsiaq og bygdesundhedsklinikker i bygderne. I Aasiaat by bor der ca. 3.000 indbyggere, og i hele regionen bor der ca. 6.800 indbyggere.

Region Disko er Grønlands ene region nord for polarcirklen, hvilket betyder at vi har både midnatssol om sommeren og mørketid om vinteren. Området har været beboet gennem mange generationer, hvilket der er fine spor af rundt i regionen. Naturen er præget af havet, skærgården, fjeldene, havisen og isfjeldene. Dyrelivet er rigt – hvaler, sæler og fugle. Den grønlandske proviant er først og fremmest præget af havets gaver – fisk, rejer og skaldyr er nem og billig mad her. Der er gode muligheder for at besøge de andre større byer i regionen.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Sygeplejerske: ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-545

Startdato: 1. januar 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regionssygeplejerske, Suzanne Rasch, på tlf. (+299) 89 42 71 eller på e-mail: szra@peqqik.glFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning