Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Kære sygeplejerske! Vil du også være med? Så book en samtale!

Ønsker du at afprøve utraditionelle arbejdsformer? Brænder du for sygepleje til det hele menneske og gøre en forskel for den komplekse medicinske patient? Har du ambitioner, er innovativ og ser værdien i at være med til at skabe en god arbejdskultur? Ser du værdien i teamsamarbejde på tværs af faggrupper? Så har vi jobbet til dig!

Medicinsk Afdeling, Regionshospital Nordjylland - Hjørring, søger sygeplejersker til fast fuldtidsstilling til etablering af nyt medicinsk afsnit. Vi har rekrutteret på liv og løs, og kan åbne dørene for den første patient 3. oktober. Afsnittet åbner med 9 senge med lungespeciale, hvoraf de 4 senge vil være bemandet højere, da patienterne i disse senge forventes at have behov for yderligere respiratorisk støtte. Det går forrygende med ansættelser, hvorfor sengekapaciteten øges til 12 senge 1. november og derfor mangler vi dig.

Medicinsk Afdeling består, foruden det nye afsnit, af yderligere 2 sengeafsnit med tilhørende ambulatorier, Reumatologisk Ambulatorie, Team Lindrende Behandling samt Sportsmedicinsk Center.

Antallet af medicinske patienter stiger og derfor påbegyndes en udvidelse af Medicinsk Afdeling. I det kommende efterår etableres det nye medicinske sengeafsnit med blandt andet patienter med lungemedicinske problematikker med tilhørende ambulatorie. Foruden lungespecialet vil afsnittet indeholde et antal medicinske senge, som endnu ikke er endeligt defineret.

Om jobbet

Gør en forskel
Som sygeplejerske i vores nye afsnit får du en oplagt mulighed for at udøve sygepleje til den komplekse medicinske patient, hvor der arbejdes ud fra begrebsrammen Fundamentals of Care. Hos os får du en meningsfuld hverdag og lærer at varetage sygepleje til akutte og kroniske medicinske patienter. Du bliver i stand til at varetage specialiseret sygepleje til den respiratorisk udfordrede patient.

Du kommer også til at arbejde med:
  • Teamsamarbejdet med forskellige faggrupper omkring patienten for at styrke kvaliteten af patientforløbet med de rette kompetencer i opgaveløsningen
  • Dine tekniske færdigheder indenfor forskelligt apparatur til at understøtte patientens respiratoriske udfordringer
  • Engagerede og motiverede kollegaer, 17 sygeplejersker og 12 social- og sundhedsassistenter  
  • Sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent elever på sigt
Om dig
Du er uddannet sygeplejerske, eller tæt på at blive det, og brænder for den sygepleje patienten kalder på. Du er den professionelle sygeplejerske, som er tæt på patienten også i svære situationer, som for patienten kan være angstfyldt. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare roen og være tillidsvækkende. Efter endt oplæring og undervisning kan du med sparring arbejde selvstændigt med overblik, evner at prioritere og planlægge din sygepleje i samarbejde med teamet.

Du vil aktivt deltage og tage medansvar for den faglige udvikling af sygeplejen i afsnittet. Du skal være en medspiller i sygeplejersketeamet og det tværfaglige team og arbejde for et åbent og godt samarbejde, og medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er omdrejningspunktet.

Derudover forventer vi, at du:
  • Går åbent og ærligt ind i relationerne med såvel patienter, pårørende og kollegaer
  • Tør at tilkendegive, når noget er svært
  • Kender dine egne kompetencer
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og høj grad af faglighed. Du får kollegaer med både meget erfaring og mindre erfaring med medicinske patienter. Du er omgivet af en ledelse, der brænder for medicinske patientforløb og lægger vægt på psykologisk tryghed og faglighed. Vi ønsker at vores nye afsnit skal være kendetegnet for et trygt og rart sted at arbejde, hvor alle kan se sig selv og føler sig ansvarlig for at trives. Der er stor opbakning og støtte fra vores lægelige samarbejdspartnere, hvilket bidrager til det trygge miljø.
Du vil referere til den ledende oversygeplejerske i afsnittet, som vil medinddrage dig i beslutninger og der vil være mulighed for at få ansvar for forskellige områder. Din kreativitet i forhold til arbejdsgange og arbejdsformer vil få plads. Som sygeplejerske i nyt medicinsk afsnit tilbyder vi indflydelse på din arbejdsplan og evt. at afprøve utraditionelle former for arbejdstidstilrettelæggelse.

Karriere
Oplæring planlægges i afsnittet sammen med en række strukturerede undervisninger. Der tilbydes individuelt oplæringsprogram og mulighed for ansættelse i teams for at styrke trygheden.   
Du vil i afsnittet opleve stor fokus på udvikling, hvor der, foruden oplæring, vil være mulighed for kurser og evt. uddannelse indenfor sygepleje til den komplekse medicinske patient.

Om os
Du vil referere til ledende oversygeplejerske Maria Berg Kristensen-Sørensen.

Mere om Medicinsk Afdeling se vores hjemme side: Medicinsk Afdeling (rn.dk)

Vil du vide mere
For yderligere oplysninger kontakt gerne Maria Berg Kristensen-Sørensen.
mabk@rn.dk

Det praktiske
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Har ovenstående vakt din interesse, kan der alternativt til en skriftlig ansøgning bookes tid til samtale den 18. eller 19. september i tidsrummet kl. 9-12 via mail mabk@rn.dk

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.


Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning