Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Uddannelsesansvarlig sygeplejerske søges!

Vil du arbejde på en afdeling, hvor vi har guldmedalje i fællesskab, faglighed og arbejdsglæde?
Og hvor vi vægter et godt læringsmiljø omkring studerende og elever?

Dine opgaver som Uddannelsesansvarlig sygeplejerske:

Du skal være med til at skabe rammerne for et godt udviklings- og læringsmiljø. Vores studerende er meget glade for at komme i vores afdeling, og vi synes selv at vi er rigtig gode til at involvere og inddrage dem i vores afdeling og fællesskab. Du får et tæt samarbejde med vores elevvejledere og de andre vejledere i afdelingen, herunder også tværfagligt samarbejde omkring elever og studerende.
 
Som sygeplejerske hos os plejer og observerer du den neurologiske patient. Du møder en bred vifte af patienter inden for den klassiske neurologi, ligesom du har et tværfagligt samarbejde med mange forskellige instanser. Vi har et højt patientflow, hvor patienterne er indlagt i den akutte fase til udredning og behandling. Vi arbejder ud fra tildelt patientpleje. Du bliver hurtigt dygtig til at samarbejde, og du bliver en del af et afsnit, hvor vi har det godt med hinanden og prioriterer det gode arbejds- og læringsmiljø højt.

Vores erfaringer spænder bredt fra nyuddannede til de erfarne kollegaer – men fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og interesserer os for det vi laver. Vi har et tæt samarbejde med terapeuter, diætister, neuropsykologer med flere – og det tværfaglige samarbejde prioriteres højt. Vi har også et tæt samarbejde med vores neurologiske ambulatorier og apopleksiafsnittet. Så det er vigtigt, at du kan li at samarbejde på kryds og tværs.

Vi tilbyder:

Hos os bliver du en del af et højt specialiseret neurologisk speciale. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på til at varetage dine opgaver, så vi sørger naturligvis for at du får en god introduktion og oplæring i afdelingen.

Du får masser af mulighed for løbende udvikling, da vi hjælper og sparrer med hinanden på tværs af fagligheder og erfaringsniveau. Vi afholder undervisning og udvikling hos os er ikke kun et buzzword, det er noget vi tager ret seriøst. Vi uddanner både sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever. Og så kan vi tilbyde super gode kollegaer, en dedikeret ledelse og en mulighed for en hverdag med masser af godt kollegaskab.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der interesserer sig for det neurologiske speciale, den neurologiske patient og plejen af disse. Herudover kan du sikkert svare ja til følgende: 
 
  • Du er fagligt engageret og bidrager til den fortsatte udvikling af afdelingen
  • Du er vejledende og nysgerrig i din tilgang til vores studerende
  • Du besidder gode sociale og kommunikative evner, som du sætter i spil overfor patienter, pårørende og kollegaer. 
  • Du bidrager til den gode patientoplevelse og det gode arbejdsmiljø.
  • Du bevarer roen og overblikket i kritiske og akutte situationer.
  • Du har uddannelsen som klinisk vejleder eller er villig til at tage den

Om os:

Neurologisk Afdeling udfører undersøgelse og behandling af patienter med sygdomme i hjerne, rygmarv og øvrige nervesystem. Vi modtager patienter, med problemstillinger inden for blandt andet epilepsi, sklerose, encephalitis, hjernetumor, ALS, guillain barré og Parkinson.

Patienterne er primært indlagt i den akutte fase til udredning og behandling hvor efter de overflyttes til videre behandling eller udskrives. Ud over de akutte patienter har vi også en gruppe patienter med åben indlæggelse samt elektive indlæggelser. På Sengeafsnittet har vi 14 sengepladser, hvoraf 3 pladser er observationspladser, hvor patienterne skal overvåges 24 timer i døgnet.

Læs mere om at være sygeplejerske i Region Nordjylland
Læs mere om os


Vil du vide mere:

Kan du kontakte Chefsygeplejerske Christina Floor Holme på tlf. 29139039 eller klinisk afsnitskoordinator Jytte I. Olsen på tlf. 97668572


Praktisk:

Der er ansøgningsfrist d.15-10-2023 og vi holder samtaler løbende.  Der er opstart i jobbet den 1-12-2023 eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR.

Dit primære ansættelsessted er Neurologisk Sengeafsnit, men du kan forvente, eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Neurologisk Afdeling. Stillingen er primært med dagvagter men med deltagelse i 4-6 vagter på 4 uger. Du må herudover forvente at arbejde hver 4 weekend i 8 timers vagter, samt deltage i dækning af helligdage.
 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.


Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning