Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Kløckershave søger en afdelingssygeplejerske til vores stærke fællesskab

” Jeg har en fleksibel arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder

og hvor jeg også har mulighed for at sætte mit eget præg ”

(Hanna Lykke, daglig leder)

Vi bor i naturskønne omgivelser på en af Gentoftes bedste matrikler. Vi bruger naturen og er samtidig tæt på byen. Det giver stor glæde for alle i huset og det er en vigtig ingrediens til vores gode arbejdsmiljø.

Kløckershave danner rammen for beboere der bor i plejebolig med hjemmehjælp/ beskyttet bolig. Der er i alt 50 boliger som er store og lyse 2 rumsboliger.

Fællesskab med plads til kreative løsninger

På Kløckershave arbejder vi i et fællesskab hvor vi hjælper hinanden på tværs for at kunne skabe et trygt og godt hjem for beboerne og en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.

Vi er et hus hvor der er plads til kreative tanker og løsninger, når det skaber liv og glæde. Og vi sætter samarbejdet med pårørende og andre ressourcepersoner i og uden for huset højt.

Vores store fokus, er på det gode hverdagsliv for beboerne på Kløckershave og hvor den faglige kompetenceudvikling sker i hverdagen og understøttes af daglige møder. Alle medarbejdere har været på uddannelse hvor der er sat fokus på personcentreret omsorg og kvalificering af de relationelle kompetencer.

Høj faglighed og gode udviklingsmuligheder

På Kløckershave arbejder vi med den rehabiliterende tilgang, så den enkelte beboer oplever meningsfuldhed i et aktivt hverdagsliv som tilpasses de ressourcer han/hun har.

Vi har en høj faglighed og arbejder i feltet ”Det nære sundhedsvæsen” Vi har ansat flere sygeplejersker og har et godt samarbejde med vores plejehjemslæger og med akutsygeplejen.

Kløckershave er en spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere, der værdsætter en travl og udfordrende hverdag med humor og et positivt livssyn - til glæde for beboere og kolleger.

Vi søger en erfaren leder

Du vil blive den ene af to daglige ledere der sammen med medarbejdere og sygeplejersker, har overblikket over den enkelte beboers ønsker og behov.

Som afdelingssygeplejerske har du i samarbejde med din lederkollega og forstanderen ansvaret for at lede medarbejderne i retning af, at skabe fremtidens løsninger for beboernes drømme, håb og ønsker om et selvstændigt og værdigt liv - hele livet.

Du må være anerkendende og tro på, at alle gør deres bedste ud fra deres forudsætninger i den givne situation. Du vejleder gerne ud fra dine erfaringer, er god til processer og har erkendt at vedholdenhed kan være vejen til at nå sine mål.

Du må meget gerne have ledererfaring og gerne en lederuddannelse. Men det vigtigste er, at du har viden og lyst til at udvikle og lede Kløckershave i samarbejde med dine medarbejdere og lederteamet på Kløckershave.

Du vil få et spændende job som afdelingssygeplejerske, hvor du som rollemodel viser din sygeplejefaglighed, din nærhed, er involverende og tydelig om rammer og retning når du faciliterer dine medarbejderes hverdag.

Vi er nysgerrige og glæder os rigtig meget til at høre om dine overvejelser og dine faglige kompetencer. Vi ser frem til et samarbejde hvor vi sammen kan gøre Kløckershave til et endnu bedre sted at bo, gæste og arbejde.

Vi arbejder i en politisk styret organisation, der hjælper os godt på vej med bl.a. politiske målsætninger som viser os den retning vi i fællesskab skal lede.

Vi tilbyder, et Onboarding forløb, mentorordning, faglig sparring og ledelsesnetværk på tværs af Gentofte Kommunes plejeboliger .

Stillingen ønskes besat snarest muligt og vi afholder ansættelsessamtaler fredag d. 14.4.2023.

Stillingen er på 37 timer.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med DSR.

Er du nysgerrig og har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe, er du meget velkommen

Vi glæder os til at høre fra dig. Ring eller skriv til forstander Karin Hvidtfeldt Hansen på mobil: 2961 2780 kvh@gentofte.dk eller daglig leder Hanna Lykke mobil: hanl@gentofte.dk

Der vil blive afholdt 2 ansættelsessamtaler, og mellem disse vil der være en test i vores HR-afdeling på Gentofte Rådhus.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning