Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til en fast stilling som primærbehandler i Psykiatrisk Ambulatorium OPUS på PC Ballerup

Nu er muligheden der! Vi tilbyder en spændende stilling med fokus på de studerende og det gode læringsmiljø, hvor du bliver del af et tværfagligt OPUS- team fuld af engagerede sundhedsfolk!

OPUS er et intensivt behandlingstilbud til unge mellem 18 – 35 år, som debuterer med lidelser indenfor psykose -/skizofrenispektret.

I behandlingstilbuddet indgår kognitiv adfærdsterapeutisk behandling med en recoveryorienteret tilgang, medicinsk behandling, social færdighedstræning (individuelt og i gruppe), psykoedukation, familiebehandling og hjælp til løsning af sociale, uddannelsesmæssige og arbejdsmæssige problemstillinger. Aktuelt arbejder vi også med tilbud til stemmehørere – både individuelt og i gruppe.


Lidt om jobbet og din hverdag Du bliver en del af OPUS Ballerup, der består af tre tværfaglige behandlingsteam under samme tag og med fælles afsnitsleder. De tre teams er etableret i en fast struktur med planlagte møder og en teamkoordinator i hvert team.

Du bliver tilknyttet det ene team som primærbehandler, hvor du får ansvar for en gruppe patienter. Dertil vil du med din faglige baggrund indgå i hele OPUS teamets øvrige behandlingstilbud.

Som primærbehandler følger du patienterne og deres familie igennem et 2-årigt forløb. Afhængigt af hvor i behandlingsforløbet patienterne befinder sig, vil dine arbejdsopgaver og behandlingsfokus variere.

Typisk vil et patientforløb forme sig som en introduktionsfase, hvor der arbejdes på at få en god relation til patienten og dennes netværk. Over de næste år vil arbejdet være en regelmæssig tæt kontakt til patienten samt gruppearbejde, hvorefter der i det sidste halve år i patientens OPUS forløb, vil blive arbejdet med en plan for en afslutning.

Som en del af OPUS kommer du til at samarbejde meget med kommunerne, da det har stor betydning for behandlingen, at der er styr på de basale ting på det sociale område – fx økonomi og uddannelse.


Ansvar for undervisning af de studerende Vi har sygeplejerskestuderende fra både 3, 6. og 7. semester i klinik i ambulatoriet. Derfor får du sideløbende med dine opgaver som primærbehandler også ansvaret for at skabe et godt læringsmiljø, hvor de studerende introduceres til det faglige arbejde i psykiatrien og bliver vejledt i patientnære interaktioner og situationer.

I tæt samarbejde med afsnitsledelsen, dine kollegaer og de uddannelsesansvarlige oversygeplejersker (der er to på PC Ballerup), sikrer du, at de uddannelsesmæssige krav til de studerendes kliniske undervisningsperiode efterkommes.


Derfor skal du blive en del af vores OPUS-team
  • Du lærer patient og familie rigtig godt at kende og følger deres udvikling.
  • Du får stor indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde.
  • Du bliver en del af et ambulatorium med stort fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi kan godt lide at lave noget sammen - både fagligt og socialt. Vi har fx en personaleklub, der planlægger aktiviteter i form af alt fra musikquiz til escape room, filmeftermiddage og sejltur.
  • Der er regelmæssig undervisning og vi har fokus på den enkeltes mulighed for at dygtiggøre sig. Der er fast supervision i teamet hver anden uge samt møder og sparring med egen faggruppe.
Kvalifikationer:
  • Du er engageret, fleksibel og har gode samarbejdsevner.
  • Du har psykiatrisk erfaring samt lyst og evne til at arbejde som primærbehandler.
  • Du har kendskab til kognitiv teori og metode og kan arbejde indenfor den kognitive referenceramme.
  • Har du undervisningserfaring ift. at kunne deltage i gruppebehandling er det en fordel
  • Du prioriteret og er god til at samarbejde med patientens netværk og pårørende herunder børn.
  • Du har høj faglighed og ønsker at bidrage til udvikling af psykiatrisk rehabilitering i OPUS.
Uddannelse som kliniks vejleder vil blive prioriteret, og hvis du ikke har det, forventer vi, at du er interesseret i at tage uddannelsen.


Ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. juni 2023 eller efter aftale.


Interesseret? Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail, afsnitsleder Inge Laugesen på 51567491 / inge.laugesen@regionh.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi sender også gerne en stillingsbeskrivelse til dig.

Er du klar til at søge stillingen, så følg linket her på siden, hvor CV, ansøgning og andre relevante dokumenter uploades. Ansøgningsfrist er søndag d. 16. april 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag d. 19. april 2023.

Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup her eller læs og hør om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning