Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Forsøgsenheden i Afdeling for Børn og Unge med Kræft og Blodsygdomme, Rigshospitalet, opnormerer og søger to projektsygeplejersker pr. 01.06.23 eller snarest muligt

Juliane Marie Centret

Har du lyst til at være med til at udvikle fremtidens behandling til børn og unge med kræft? Og vil du være med til at give patienter i forsøgsbehandling et særligt godt behandlingsforløb?

Klinisk Forsøgsenhed for Børn og Unge med Kræft, søger 2 projektsygeplejersker på 37 timer.

Din arbejdstid vil primært være i dagstiden på hverdage. Afhængigt af de enkelte forsøg kan der, i mindre omfang, være opgaver, der ligger udenfor almindelig arbejdstid.

Forsøgsenheden blev etableret i 2012 og er siden vokset støt hvad angår såvel antallet af forsøg og børn og unge i behandling som antal ansatte. Vi er p.t. to overlæger, en forskningskoordinator, en teamkoordinator/projektsygeplejerske, 7 projektsygeplejersker, en forskningssekretær og to regulatoriske specialister i enheden.

Vi afprøver ny medicin til danske, nordiske og europæiske børn og unge med forskellige former for kræft. For nogle patienter er forsøgsbehandlingen hos os første kræftbehandling efter diagnosen er blevet stillet, andre har tidligere været igennem én eller flere behandlinger, men uden den ønskede effekt.

Vi gennemfører forsøgsbehandling med nye kræftlægemidler (eksperimentel behandling) sammen med lægemiddelindustrien såvel som i forsøg udviklet af lægekollegaer fra hospitaler og forskningsenheder i udlandet, typisk fase 1-2 forsøg. Vi yder også generel støtte til børnekræftafdelingens deltagelse i internationale kliniske lægemiddelforsøg, typisk fase 3 forsøg. Patienterne i eksperimentel behandling følges normalvis ambulant mens de fleste i behandling for nydiagnosticeret kræft, er indlagt i sengeafsnittet, hvilket fordrer tæt samarbejde med personalet dér.

Som projektsygeplejerske vil du, sammen med forsøgslægerne, være ansvarlig for koordinering af barnets eksperimentelle behandling med kontakt til samarbejdspartnere i huset, medicingivning, prøvetagning, koordinering af patientbesøg, forsendelse af forsøgsprøver mm. Du vil som projektsygeplejerske følge patienten i hele forsøgsforløbet og vil derfor have tæt patient- og familiekontakt samt klinisk arbejde som en del af arbejdet.

De administrative opgaver omfatter registrering, indberetning til kliniske databaser og dokumentation af patientbehandling. En stor del af det administrative arbejde foregår på engelsk og meget af kommunikationen med samarbejdspartnere udenfor huset foregår også på engelsk.

Sammen med en læge står du for implementering af nye forsøg, som du fremadrettet vil være ansvarlig for. I lægemiddelforsøg til børn og unge med kræft, vil der typisk være få patienter, der passer til hver enkelt forsøg, så du vil blive ansvarlig for flere forsøg.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job med høj faglighed på internationalt niveau
 • Et behageligt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger i en tværfaglig gruppe
 • Indflydelse på planlægning af din arbejdsdag og løsning af dine opgaver i løbende faglig sparring med kollegaer
 • Faglig supervision med din teamkoordinator hver 3. måned
 • Mulighed for deltagelse i konferencer og møder i ind- og udland
 • Supervision 4 gange årligt med professionel ekstern supervisor
 • Diplomuddannelse i Good Clinical Practice (GCP) efter 2 års ansættelse
Vi ser gerne at du:

 • Har solid klinisk erfaring - gerne fra hæmatologi eller onkologi hos børn eller voksne, eller fra pædiatri
 • Har erfaring som projektsygeplejerske eller kendskab til kliniske forsøg og GCP
 • Har lyst og evne til at arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet
 • Er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Har gode samarbejds- og kommunikative evner
 • Har gode engelskkundskaber
 • Har flair for IT og erfaring med Sundhedsplatformen
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte overlæge Karsten Nysom på 35 45 08 09, teamkoordinator Luise Thellesen på 35 45 35 63 eller oversygeplejerske Katrine Jervad på 35 45 10 18.

Du er også velkommen til at besøge Forsøgsenheden og tale med en projektsygeplejerske.

Læs mere om Afdeling for Børn og Unge med Kræft og Blodsygdomme på https://vvww.rigshospitalet.dk'afdelinger-og- klinikker/julianemarie/børneungeklinikken/Sider/default.aspx

Ansøgningsfrist tirsdag den 11. april.

Vi stiler mod ansættelsessamtaler i uge 15.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning