Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Sørvad Plejecenter

Fællesskab, hyggelig atmosfære og gode kollegaer

Er du uddannet sygeplejerske og sætter du pris på værdier som nærvær, gode loyale kollegaer, fleksibilitet og det at arbejde i en organisation hvor der er højt til loftet? Så er Sørvad plejecenter måske din kommende arbejdsplads?

Vi søger en dygtig sygeplejerske pr. 1. maj 2023 eller snarest muligt til en fast stilling på 30 timer ugentlig i primær dagvagt, men med enkelte aftenvagter. Hvis det ønskes, kan stillingen sammensættes til ren aftenvagt. Der arbejdes hver 3. weekend plus en enkelt vagt over 6 uger.

Beskrivelse af Sørvad plejecenter:
Sørvad plejecenter består af 20 lejligheder, hvoraf de to fungerer som aflastningspladser.
På aflastningspladserne modtager vi beboere, som har behov for enten et akut/ vurderings- eller et venteophold til en plejecenterplads.

Som et af Herning kommunes mindste plejecentre kan vi tilbyde et super godt arbejdsmiljø, hvor vi giver plads til hinandens forskelligheder og hjælper hinanden med at udvikle de nødvendige kompetencer som opgavernes kompleksitet fordrer. Vi kan tilbyde et trygt og kreativt miljø, hvor vi tør eksperimentere, afprøve nye spændende projekter og udfordre os selv og hinanden.
Kendetegnene ved Sørvad plejecenter er en høj grad af tværfaglighed, humor og gensidig respekt.

Den sygeplejerske, vi søger, skal evne at værne om beboernes og de pårørendes livssituation, have en empatisk tilgang, hvor loyalitet og gensidig tillid er de bærende ord.
  • Du skal kunne se det fine i at være i forreste række i samspillet med beboerne og påtage dig rollen som deres advokat.
  • Du er motiveret og ydmyg overfor den grad af kompleksitet som opgaveglidningen fordrer hos den enkelte beboer, samtidig med at du evner at se vigtigheden i det tværfaglige samarbejde, og formår at se egne begrænsninger.
  • Du har et hjerte for den ældre borger og varmt ønsker at gøre en værdig forskel i den sidste del af livet.

Som sygeplejerske hos os får du mulighed for at være med i det gode samarbejde med vores huslæge Henrik Nyholm fra lægehuset i Vildbjerg. Du får mulighed for at tage ansvar for den sundhedsfaglige dokumentation samt kvalitetssikring af plejen og deltage i kompetenceudvikling af kollager i et tæt samarbejde med ledelsen. Her i Sørvad er der rig mulighed for kompetenceudvikling og efteruddannelse. Vi er meget optaget af at være opdateret på ny faglig viden og er ofte i gang med forskellige udviklingsprojekter. Styrken i huset er, at der ikke er langt fra ide til handling.

Er du interesseret i at søge stillingen er du velkommen til at kontakte Centerleder Lizette Marie Skov på telefon 29 40 40 41 eller pr. mail sopls@herning.dk eller din kommende sygeplejekollega Karin Støvring på telefon 28 68 07 89.

Læs mere på Sørvad Plejecenters hjemmeside

Frist
28. marts 2023 kl. 10.00
Ansættelsessamtaler 30. marts 2023

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 Deltid 30-30 timer


Ansøg her

Retur til søgning