Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Akutklinikken i Glostrup

Er du til akutsygepleje, så hjælper vi dig med at blive en dygtig akutsygeplejerske

Vi kan tilbyde

  • grundigt introduktionsforløb i et godt læringsmiljø
  • mentorordning
  • uddannelsesmoduler i akutsygepleje efter to års ansættelse
  • løbende undervisning varetaget af kliniske udviklingssygeplejersker og læger fra specialafdelinger
Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske og en teamplayer, der har lyst til at få en bred erfaring indenfor akutspecialet.
Du har lyst til at modtage akutte patienter i alle aldre og yde sygepleje indenfor en række forskellige specialer i tæt samarbejde med afdelingens læger.
Hvis du er uerfaren med det akutte, vil vi tage godt hånd om din oplæring, og hvis du er erfaren, vil dine kompetencer hurtigt komme i spil.

Hvem er vi?
Vi er en engageret gruppe på 44 plejepersonaler, hvoraf 28 er sygeplejersker.

Vi lægger stor vægt på faglighed og et godt tværfagligt samarbejde. Vi ønsker at give vores patienter de mest optimale forløb og du vil derfor opleve et arbejdsmiljø hvor patienten er i centrum. Du vil som sygeplejerske i akutklinikken aldrig stå alene. Medarbejdergruppen består af både nye og erfarne sygeplejersker, der holder sammen og hjælper hinanden.

Vi har et godt arbejdsmiljø baseret på respekt både ift. hinanden og patienterne.

I Akutklinikken på Glostrup modtager vi medicinske, ortopædkirurgiske, neurologiske og reumatologiske patienter, hvilket gør akutklinikken til en spændende og varieret arbejdsplads. Vi opstarter den akutte behandling, hvorefter patienterne køres til vores stationære afsnit i huset.
Vi arbejder i forskellige fast-track spor for at optimere de enkelte patientforløb, så du vil varetage forskellige funktioner i afdelingen.

Vi har et tæt samarbejde med Amager og Hvidovre, så det samlede patientindtag i Plan Område Syd fordeles i forhold til kapacitet. Desuden er der fra 1. marts 2023 lukket for indtag af de medicinske patienter i tidsrummet kl. 21-07, og disse patienter køres i stedet til Hvidovre.

I Akutklinikken modtager vi 1813-henviste patienter til vores skadegang samt til vores vagtlæger.
Vores skadegang er åben alle dage fra kl. 7-22. Her vil man som sygeplejerske være med til at behandle forskellige typer af akutte sår, forstuvede ankler, frakturer, øjenundersøgelser osv.
Skadegangen er bemandet af ortopædkirurg og behandlersygeplejersker.
Vores vagtlægespor har åbent kl. 17-22 på hverdage og weekender/helligdage kl. 8-22.

Akutklinikken i Glostrup er den del af Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme. Afdelingen hører administrativt til under Amager og Hvidovre Hospital.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 eller 37 timer ugentligt i blandede vagter med weekendvagt hver 3. weekend. Du skal regne med ca. 8 vagter på en 4 ugers periode.

Løn- og ansættelsesforhold for sygeplejersker følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure 
Yderligere oplysninger kan indhentes hos oversygeplejerske Pia Rust på telefon 38 63 25 25 eller mail pia.rust@regionh.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfristen er d. 16.04.2023, vi holder løbende samtaler.

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning