Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejersker søges til AMK-vagtcentralen i Region Syddanmark

Er du interesseret i at gøre en forskel for den akut syge eller tilskadekomne patient, når der ringes 1-1-2, og vil du udvikles fagligt på en ny og udfordrende måde? Så er en det dig, vi har brug for som sundhedsfaglig visitator.

AMK-vagtcentralen bliver din nye arbejdsplads:
AMK-vagtcentralen (Akut Medicinsk Koordinering) er regionens vagtcentral, hvor du som sundhedsfaglig visitator er den første sundhedsprofessionelle person, som borgeren kommer i kontakt med, når der ringes 1-1-2 ved akut sygdom eller ulykke.

Du skal igennem en struktureret afdækning af det problem, borgeren henvender sig med, og hurtigt danne dig et overblik over situationen samt patientens tilstand. Som sundhedsfaglig visitator er det din opgave at vurdere, om der skal sendes en ambulance, eller om borgeren skal henvises til en anden løsning, eksempelvis egen læge eller vagtlæge. Under samtalen kan der være behov for at give instruktion i livreddende førstehjælp eller vejledning i almindelig førstehjælp afhængigt af den konkrete situation, indtil ambulancen er fremme.

Vi tager godt imod dig:

 • Intern uddannelse som sundhedsfaglig visitator gennem et 4 ugers undervisningsforløb.
 • Kompetencegivende kommunikationstræning gennem individuelle tilrettelagte sessioner med simulationsøvelser udført af professionelle kommunikationstrænere.
 • Simulationstræning for realistisk ”hands on” træning.
Vi prioritere vækst i fagligheden:

 • "Den nationale uddannelse for sundhedsfaglige visitatorer", som en del af din kompetenceudvikling fremadrettet.
 • Kompetenceudvikling i afdelingen gennem intern undervisning.
 • Gruppesupervisioner med psykolog.
 • Et udfordrende arbejde der udvikler din faglighed og personlighed.
Vi forventer af dig:
At du er uddannet sygeplejerske og her erfaring med den akutte patient fra for eksempel; akutmedicinsk modtagelse, skadestue, anæstesi, hjemmesygepleje med akutfunktion eller lignende. Herudover betyder det noget for os;

 • At du har en bred faglig viden og kender de hyppigst forekommende akutte tilstande ved sygdom eller tilskadekomst.
 • At du arbejder struktureret, er psykisk robust og i stand til at træffe beslutninger og tage styringen, når det kræves.
 • At du besidder gode samarbejdsevner og har lyst til at bidrage til at udvikle et stærkt fagligt og socialt fællesskab.
 • At du er god til at kommunikere, kan agere konfliktnedtrappende og kan bevare roen i pressede situationer.
 • At du har gode IT-kompetencer og evner at arbejde med flere forskellige IT-programmer.
 • At du er i stand til at tale/forstå let nordisk, engelsk og tysk.
Vi giver dig indflydelse på planlægningen af dine vagter:
Vi er fælles om at dække vagterne – også i ydretimerne, fordi borgere i akutte situationer har brug for os hele døgnet, hele året. I forhold til din vagtplan betyder det, at du skal være indstillet på at arbejde i skiftende vagter i både hverdage og weekender. For at skabe balance mellem arbejde og privatliv er du selv, sammen med dine øvrige kolleger, med til at planlægge dine vagter i en ønskeplan.


Vi ved, at sygeplejesker er eftertragtede:
Derfor søger vi et antal nye kollegaer til faste stillinger på mellem 32 og 37 timer.

Vi tilbyder en attraktiv løn, der ud over løn efter gældende overenskomst, også består af et funktionstillæg for sundhedsfaglig visitation, der stiger med din anciennitet i AMK-vagtcentralen.

Vores arbejdsplads ligger på Lille Tornbjerg Vej 30 i 5220 Odense SØ. Der er gode tilkørselsforhold fra motorvej E20, samt Ring 2 og 3 omkring Odense. Du kan parkere lige ved indgangen, uanset om du er i bil eller på cykel.

Vi kan ikke vente med at møde fra dig. Derfor opfordrer vi til, at du besøger os for at opnå indblik i stillingen eller kontakter Ole Laulund, funktionsleder for sundhedsfaglig visitation på telefon 21 27 50 05 eller mail ole.laulund@rsyd.dk hvis du har spørgsmål forud for ansøgningen.

Ansøgningsfrist er den 10. april 2023:
1. samtale afholdes den 13. april og 2. samtale den 20. april 2023.

I forbindelse med første samtale bedes du besvare nogle case-opgaver, relateret til funktionen som sundhedsfaglig visitator, mens kandidater der skal videre til anden samtale mellem samtalerne skal udarbejde en personlighedsprofil sammen med HR.

Ansættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Ansøgninger modtages kun elektronisk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Se kampagnefilmen fra TrygFonden, der bl.a er optaget på AMK-vagtcentralen via linket her: https://www.youtube.com/watch?v=Bqdc5InG8L8
Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning