Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Mave-Tarm medicin i Slagelse

Kære sygeplejerske – vi har brug for dig!

Vi er et Mave-Tarm medicinsk afsnit med plads til tyve patienter og en dertilhørende nyåbnet dagklinik. Vores flow er højt og vi arbejder ihærdigt på at skabe de bedste patientforløb under og efter udskrivelse af vores patienter. Her er vores kontakt med tværfaglige samarbejdspartnere og primærsektoren altafgørende.

Vi er et stærkt fagligt team med en god blanding af erfaring, interesseområder og kompetencer. Vi er engagerede, målrettede, nysgerrige og fjollede – præcis sådan som det skal være i en til tider hektisk hverdag!

Vi er et afsnit der hele tiden vil forbedre vores arbejdsgange af hensyn til vores patienter og vores arbejdsmiljø. Timeout har derfor vundet indpas i alle dagvagter, hvilket har skabt ro, arbejdsglæde og fokus på fællesskabet i afsnittet. Alle bidrager fagligt og relevant i de få minutter det tager, og alle løfter i flok og hjælper hinanden godt videre i vagten. Samtidig arbejder vi på at forbedre vores stuegangsfunktion og dermed højne fagligheden og optimere vores tid.

Udtalelser fra en af vores nyere og unge sygeplejersker om det at være ny hos os;

” En dag af gangen! Og lige pludselig går det op for en, hvor meget man har lært. Det er motiverende, at lære nyt hver eneste dag (det gør jeg stadig) og at vide, der er kollegaer, der støtter op om det, der er svært! Og jeg skal minde mig selv om, at jeg gør mit bedste – og så kan jeg ikke forvente mere! Vi løfter i flok og du er aldrig alene! Man skal ikke være bange for at spørge for meget også selvom det er det samme igen og igen! Og huske på; vi gør en kæmpe forskel for alle omkring os! ”

Du vil blive ansat på 32-37 timer i to vagtlag alt efter, hvad der passer dig? Vi ser helst du arbejder hver anden weekend, men hver tredje weekend kan imødekommes. Der tages stor hensyn til privatlivet og vi strækker os langt, for at opfylde dine behov inde for vores rammer. Vi holder løbende samtaler…

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt oversygeplejerske Jeanette Palmer på jepm@regionsjaelland.dk eller souschef/vagtplanlægger Dorthe Drisgaard på dds@regionsjaelland.dk

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning