Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejeske

Vi søger 2 Sygeplejersker til hjemmesygeplejen i Distrikt Heden.

”På ældreområdet er der indgået velfærdsaftaler med blandt andre Viborg Kommune med henblik på at skabe øget kvalitet og plads til faglighed i velfærden. Der skal være mere frihed, tillid, faglighed og sund fornuft i ældreplejen, samt skabes plads og mere arbejdsro til at lave de bedst mulige lokale løsninger tæt på borgere og deres pårørende.”

Kerneopgaven i Sundhed og Omsorg er at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet.

Er du en faglig dygtig sygeplejerske, der brænder for at videreudvikle og nytænke hjemmeplejen? Har du, ligesom os, interesse for det akutte, kroniske, koordinerende borgerforløbsamt samt helhedsplejen? Brænder du for den helhedsorienterede sygepleje, og trives du i et miljø med fagligt velfunderede kolleger, der værdsætter faglig sparring højt? - så er det DIG, vi står og mangler som vores nye kollega!

Distrikt Heden består af de 2 hjemmeplejeteams – Karup og Stoholm. Stillingerne er fast i dagvagt med en arbejdstid på 37 timer ugentlig, der kan være en dialog hvis andre arbejdstider ønskes. Der arbejdes 5 weekender på et 20 ugers rul. Ind mødested er i Karup og Stoholm. Vi dækker et stort geografisk område og hjælper hinanden i hele distriktet.

Vi samarbejder med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv, hele livet, med rehabilitering i højsædet. Vi har fokus på velfærdsteknologi i såvel sygeplejen som hjemmeplejen og træning. Vi benytter blandt andet skærm løsning i hele Viborg Kommune, hvilket betyder, at nogle borgere får nogle eller alle besøg via skærm. Vi har fokus på at optimere vores 2 sygeplejeklinikker og dosispakket medicin. Samt et fokus på at borgerne bliver så selvhjulpne som muligt via hjælpermidler og DIGI REHAB

Skal du være med til at præge det nære sundhedsvæsen og sætte retning i en udvikling med både store og små linjer?


Vi kan tilbyde dig
 • et intro program, der tager udgangspunkt i dine kompetencer og behov. Du får en fast mentor.
 • god kollegialsparring og imødekommende kollegaer – hvor det gode arbejdsmiljø og den positive stemning på arbejdspladsen vægtes højt
 • fast sparringens møder hver 14 dag, samt sygeplejemøde
 • et selvstændigt, ansvarsfuldt og meningsfyldt arbejde hvor 2 dage aldrig er ens
 • en afvekslende og til tider tempofyldt hverdag præget af spændende og faglige udfordringer
 • en dialog baseret arbejdsplads i stor udvikling med gode kollegaer, som vægter det tværfaglige samarbejde højt

Vi forventer at du
 • er uddannet sygeplejerske og har kørekort
 • gerne har erfaring med at varetage klinisk sygepleje, understøtte borgere i at leve et meningsfuldt liv med de helbredsmæssige udfordringer, der er opstået, samt at forebygge yderligere helbredsmæssige udfordringer.
 • formår at have borgeren i centrum – og arbejder efter at borgeren oplever en samlet indsats
 • er en teamplayer, er fleksibel og har øje for den brede sammenhæng – og kan se styrkerne ved at indgå i et tværfagligt samarbejde omkring borgerforløb
 • uddelegering og oplæring til kollegaerne
 • bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og let til smil

Så rummer du mangfoldighed, besidder du ordentlighed, er du faglig dygtig og har en god portion humor og mod, så er det DIG vi søger!

Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbendeFuldtid


Ansøg her

Retur til søgning