Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til Regionsklinik Hurup

Vi søger sygeplejerske, der har lyst til en fast ansættelse i Regionsklinik Hurup 1. juni 2023 eller efter aftale. Ansættelsesbrøken er som udgangspunkt på fuldtid, men har du andre ønsker, er vi åbne for dette.

Klinikkens åbningstid er alle hverdage mellem 8 – 16, hvilket betyder at du skal forvente at dette også bliver din mødetid. Hvordan vi fordeler dine timer, kigger vi på sammen med dig, så det hænger sammen i f t klinikkens samlede ressourcer og vores kerneopgaver.

Regionsklinik Hurup har eksisteret siden august 2018, og fungerer som et alment medicinsk tilbud, der drives af Region Nordjylland. Klinikken har ca. 2500 patienter tilmeldt. Vi bor i et af regionens sundhedshuse, hvor der er velindrettede lyse lokaler.

Personalegruppen i Hurup vil i fremtiden bestå af 4 sygeplejersker heraf 1 ledende sygeplejerske, som også indgår i driften. Vi arbejder med ét lægespor som bemandes af læger fra eksternt vikarbureau. Derudover har vi tilknyttet læger på distance til videokonsultationer mm.

Opgaverne i klinikken er mangeartede. Vores hverdag er uforudsigelig. Ingen opgaver er for små, og vi er fælles om at løse dem. Du skal kunne arbejde selvstændigt samt kunne håndtere at have mange bolde i luften, da vi har travlt.

Du vil som sygeplejerske i klinikken bl.a. varetage opgaver som telefonvisitation, blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser, sår behandling, svarafgivelser, injektioner samt selvstændige patientkonsultationer med varetagelse af f.eks. kronikerkontroller, børneundersøgelser incl vaccination samt assistere lægen, hvis der er behov herfor.

Derudover forekommer der også administrative opgaver såsom håndtering af elektronisk post, receptfornyelser, diverse kontoropgaver samt andre administrative opgaver i forhold til klinikkens daglige drift.

Vi kan tilbyde et inspirerende, tværfagligt arbejdsmiljø med vekslende arbejdsopgaver, hvor du vil blive en del af en spændende hverdag. Samtidig forventer vi, at du tager ansvar for at få dagligdagen til at fungere, og du er med til at sætte dit præg på udvikling af klinikken.
Kvalifikationer:
  • Erfaring fra almen praksis eller bred sygeplejefaglig erfaring fra medicinsk, kirurgisk eller akut/skade/modtagelse
  • Arbejder selvstændigt, systematisk og ansvarsbevidst.
  • Besidder høj faglighed, er videbegærlig, udviklingsorienteret og gerne vil holde dig fagligt opdateret.
  • Har flair for IT.
  • Har gode samarbejdsevner og vil bidrage til den positive og uhøjtidelige stemning i klinikken.
  • Er fleksibel og åben for nye opgaver.
  • Kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til ledende sygeplejerske Irma Hedevang på mail: irma.nielsen@rn.dk eller tlf. 29 60 83 31 eller leder af regionsklinikkerne i Region Nordjylland Anja Kokholm på mail: a.kokholm@rn.dk eller tlf. 20 58 34 70.

Ansøgningsfrist søndag den 2. april 2023.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 18. april 2023.

Løn efter overenskomst jf. forhåndsaftale mellem Region Nordjylland og DSR.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.


Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning