Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Er du nyuddannet sygeplejerske? Eller en erfaren sygeplejerske, der trænger til nye udfordringer? Så er Rehabilitering for Hjerne- og Nervesygdomme; Grindsted et godt sted at starte eller fortsætte din sygeplejekarriere

Vi mangler to sygeplejersker i afsnittet, hvilket giver dig muligheden, hvis du:

 • Vil du gøre en forskel for patienter med erhvervet hjerneskade?
 • Brænder du for rehabiliterende sygepleje i et tværfagligt samarbejde?
 • Vil du være stærk i den basale og specialiserede sygepleje, hvor der er tid til at arbejde med relationen til den enkelte patient og sparring med erfarne mono- og tværfaglige kollegaer?
Så skal dit første eller næste job være hos os i Rehabiliteringen for Hjerne- og Nervesygdomme, hvor vi søger 1 sygeplejerske til en fast stilling samt et barselsvikariat. Stillingerne er på 37 timer/uge – men søg også gerne, hvis du vil arbejde færre timer. Vi søger sygeplejersker til alle vagter, men du vil i din ansættelse primært skulle arbejde dag/aften eller dag/nat. Du skal vælge mellem weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend.

Vi har plads til 30 patienter, der er indlagt til et intensivt neurorehabiliteringforløb. Vores patienter, der er i aldersgruppen fra 18 år og opefter, har brug for en tværfaglig teamindsats, hvor fagligheden og engagementet er i top. Du bliver en del af et tværfagligt team, der tæller sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, neuropsykolog, sekretær samt logopæder.

Hos os går faglighed, samarbejde, kommunikation og koordinering hånd i hånd.

Som sygeplejerske hos os varetager du neurorehabiliterende sygepleje hele døgnet, og du får mulighed for at bidrage på hele paletten: Grundlæggende og forebyggende sygepleje samt den specialiserede neurofaglige sygepleje, der tilgodeser vores patienters mange forskellige behov. Du kan evt. se mere her:

Som nyuddannet sygeplejersker har du muligt for at lære specialet at kende i introduktionsperioden på 8 uger, hvor du ikke tæller med i normeringen. Du vil her blive tilbudt internt og eksternt undervisning, der kan styrke din sygeplejeprofil. På længere sigt kan du læres op i at varetage stuegang samt håndtering af akutte situationer i afdelingen. Vores patienter kommer med mange forskellige problemstillinger, der kræver en stor variation af sygeplejefaglige indsatser.

Vi har store ambitioner for Rehabilitering for Hjerne- og Nervesygdomme og er aktive i forbindelse med læring, udvikling og forskning. Det er vigtigt for os at kompetenceudvikle vores personale, så du får mulighed for at deltage i specialerelateret undervisning med interne og eksterne oplægsholdere.

Vi arbejder ud fra Sydvestjysk Sygehus’ strategi, der præger den daglige tilgang i sygeplejen. Vi har særligt fokus på patient- og pårørendeinddragelse. I vores afdeling har vi elever og studerende fra de respektive faggrupper.

Vi søger en sygeplejerske, der:

 • Har særlig interesse i at arbejde med rehabilitering af patienter med en erhvervet hjerneskade.
 • Har lyst til udfordringer og gode kolleger i tværfagligt samarbejde.
 • Vil gøre en forskel for patienter og udvikle neurosygeplejen.
 • Vil skabe sammenhængende patientforløb med patienten og de pårørende i centrum.
 • Kan se muligheder og vil være med til at udvikle vores neurorehabiliteringstilbud.
Vi kan tilbyde:

 • En kollegagruppe med faglige ambitioner og visioner indenfor neurorehabilitering.
 • Et miljø i udvikling, hvor arbejdsglæde er i centrum.
 • Introduktion med udgangspunkt i din faglighed og dine behov samt tværfaglig mentorordning.
 • Er du nyuddannet, så vil du få et særligt tilrettelagt introduktionsforløb i de første 8 uger af din ansættelse.
 • Sparring om neurosygeplejen med erfaren sygeplejerske og følgedag(e) og sparring med klinisk sygeplejespecialist eller specialeansvarlige sygeplejerske, samt ergo- og fysioterapeut.
 • Et sygeplejefagligt miljø hvor vi arbejder med implementering af Fundamentals of Care som referenceramme
 • Kontinuerlig kvalitetsundervisning af fx læger og neuropsykolog.
 • Eventuelt 2-3 studiedage på vores akut Neurologiske afdeling i Esbjerg efter ønske.
Har du spørgsmål til arbejdet, jobbet eller afdelingen, er du velkommen til at henvende dig til oversygeplejerske Camilla Smedsgaard Jensen på telefon 79 18 94 12.
Du kan også besøge vores hjemmeside.

Er du interesseret i at møde sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fra Rehabiliteringen for Hjerne- og Nervesygdomme?
Så klik her

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 19. april 2023
Samtaler afholdes d. 25. april 2023

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning