Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Vikariat som sygeplejerske til udekørende team i Køge Kommune.

Har du lyst til at prøve om hjemmeplejen er noget for dig og blive en del af en velfungerende sygeplejegruppe i hjemmeplejen så er det nu du skal søge.

Vi søger lige nu en sygeplejerske til et vikariat på 32-37 timer pr. uge, med weekendvagt hver 4. weekend fra 1/5 til 31/10 – 2023. Stillingen er fortrinsvis dagvagt, men der kan blive tale om at afløse i enkelte aften- og nattevagter.

Hvem er vi?

Område Syd Lerbæk Torv er ét af i alt 7 udekørende teams, der dagligt hjælper Køge kommunes borgere i eget hjem. Vi har base på Gymnasievej 8 i Køge. Vi er en gruppe på ca. 45 ansatte bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og heraf 6 Sygeplejersker (den ene er også teamkoordinator).
Vi arbejder ud fra at slippe fagligheden fri i mødet med borgeren gennem tillidsbaseret styring, da det danner grobund for et fagligt stærkt samarbejde mellem borgere og medarbejdere. Vi ved, det er det, der skaber de bedste borgerforløb og største arbejdsglæde.
Vi har højt til loftet, god humor og fagligt stærkt personale. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fleksibilitet, udvikling og samarbejde.
Vi arbejder målrettet med at videreudvikle arbejdsmiljøet, for at det skal vedblive godt.

Hvem er du?

Vi søger dig, som er uddannet sygeplejerske og motiveres af at blive en del af vores team med engagerede kollegaer. Du vil indgå i den daglige drift i vores udekørende teams og vil sammen med dine kollegaer skulle sikre, at vores borgere får den sygepleje, de har brug for.

  • Vi ser gerne min. 2 års erfaring, men dette er ikke et krav
  • Har en høj faglighed på dit felt og har lyst til at dele ud af dine erfaringer

Du skal trives i en mindre gruppe hvor samarbejde og erfaringsudveksling betyder alt.
Vi holder ugentligt sygeplejerske og assistent møder. Derudover daglig sparring om komplekse borgere for at sikre et højt fagligt niveau.

  • Kan varetage og tage ansvar for komplekse og akutte situationer

I Køge kommune varetager hvert team selvstændigt akutfunktion og har akutbesøg mhp. Vurdering, CRP/Hgb måling og IV-behandling.

  • Har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver kombineret med evnen til at navigere i en til tider uforudsigelig hverdag

Din rute planlægges af Teamkoordinator men du har stor indflydelse på dagen sammen med kollegaerne.

  • Har interesse for udvikling af sygeplejen i Køge kommune

Køge kommune arbejder med forskellige udviklingstiltag som f.eks. tidlig opsporing, skærmbesøg, fokus på uddannelse af kommende kollegaer i form af sygeplejerskestuderende.

  • Har kørekort

Hos os vil du få et spændendende, udfordrende og afvekslende job. Vi vægter høj faglighed, medbestemmelse og selvstændighed højt.

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Helle Wehrs 56676745

Ansættelse løbende

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning