Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejersker til akutte kardiologiske patienter i FAM

Drømmer du om at arbejde med akutsygepleje inden for kardiologien, så er muligheden der nu!

FAM søger sygeplejersker med erfaring eller særlig interesse inden for kardiologi. Fra 1. februar 2023 modtages modtages alle akutte hjertepatienter i FAM, så vi søger 2 sygeplejersker med særlig interesse for den akutte kardiologi til ansættelse 1. juni

Kom i FAM og brug din faglighed og viden på en ny måde samtidig med at du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive en del af et 2- årigt introduktions –og uddannelsesprogram, hvor igennem du får mulighed for oplæring inden for andre specialer.

Størstedelen af alle akutte patienter kommer gennem indgangen i FAM, når de kommer til akutbehandling på OUH. Du skal derfor være opsat på at møde mange forskellige mennesker hver dag med forskellige behov og forskellige forventninger til sygeplejen.

Du vil i løbet af den 2-årige periode opnå en bred og almen faglig viden i forhold til modtagelse, observation og behandling af den akutte patient. Vi siger selv, at vi er specialister i at være generalister.

I FAM lægges der vægt på et trygt, sikkert og godt arbejdsmiljø, hvilket er nødvendigt, da vi aldrig ved, hvad dagen bringer. Vi prioriterer udvikling, forskning og uddannelse t højt i afdelingen - og det kan du blive en del af.

Så hvis du har mod på nye udfordring inden for et område du er tryg i, tilbyder vi dig en plads i vores fællesskab.Send os en ansøgning eller ring til oversygeplejersken for at aftale et besøg eller høre nærmere.

Louise Holm 4024 7357.

Tiltrædelse efter aftale. Vi afholderløbende samtaler.

Se filmen her, hvor nogle af vores kolleger beskriver afdelingenHer kan du se lidt om sygeplejeopgaverne i FAM.Løn i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings – og Takstnævn og Ledere på Sundhedskartellets

område.

Region Syddanmark er en ansættelsesmyndighed. Vi anvender prøvetid.

Det er en forudsætning for ansættelse, at vi kan indhente ren børneattest.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning