Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Sygeplejerske til lungemedicinsk afsnit, Slagelse Sygehus

Luft og et godt grin – så kom til os på vores fantastiske afdeling i Slagelse.

Vi søger en sygeplejerske nyuddannet eller erfaren i en fast stilling på 32-37 timer ugentlig.

Lidt om dig

Er du ansvarsbevidst, nysgerrig, har lyst til at arbejde med komplekse og udfordrende patientforløb og vægter det gode kollegaskab, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Nyuddannet sygeplejerske Trine, som arbejder i en kombinationsstilling sengeafsnit/ambulatorium fra siden februar 2022

”Jeg er nyuddannet sygeplejerske og var egentlig ret skeptisk omkring det medicinske speciale. Lige indtil jeg prøvede lungemedicinsk. Jeg blev positivt overrasket både over specialet, men også den flade ledelsesstruktur samt de gode kollegaer. Et dejligt arbejdsmiljø hvor der er plads til oplæring og rummelighed og mulighed for at udvikle en masse kompetencer”.

Lidt om os

Vi er en lungemedicinsk afdeling med faglig og trivselsmæssig udvikling, som søger DIG, som vores nye kollega. Vi er et velfungerende afsnit med plads til 24 patienter og har et tæt samarbejde med lungeambulatoriet. En del af vores patienter indlægges med komplekse lungemedicinske problemstillinger, hvorfor vi på afdelingen kan behandle med NIV, High Flow og C-pap. Vi kan på afdelingen som noget nyt foretage pleuracentese og forventer snart at opstarte hjemmeNIV behandling. Flere projekter er i gang for at forbedre patientforløbene fx ved sektorovergangene. Vores patientgruppe er fra unge til ældre.

Udover lunge patienter vil du også møde en bred vifte af intern medicinske patienter. Vi arbejder i små teams i afdelingen og er lige nu i gang med et stuegangsprojekt for at sikre og forbedre den tværfaglige stuegang inde hos patienten. Vi har fokus på det gode indlæggelsesforløb og udskrivelsesforløb.

Vi er en afdeling, som har mange studerende og elever, og vi er kendt for at have et godt studiemiljø.

6. semester studerende Ida juni 2022

”Jeg har gennem min uddannelse som sygeplejerske været heldig at tilbringe min 6. semester praktik på lungemedicinsk afdeling i Slagelse. Jeg er blevet mødt af en masse kompetente og fagligt dygtige fagpersoner, som jeg på meget kort tid følte mig en del af. Det har været et vildt lærerigt semester og derfor har jeg valgt at forsætte som time afløser på afdelingen. Afdelingen rummer gode muligheder for faglig udvikling og en personalegruppe der byder på høj faglighed, mange kompetencer og godt sammenhold”.

Kompetenceudvikling

Der er rig mulighed for udvikling indenfor det sygeplejefaglige felt, så hvis du skulle føle dig usikker på nogen områder, så vil der være god mulighed for hjælp af gode kolleger.

For at du kan dygtiggøre dig og blive en endnu bedre sygeplejerske har vi løbende:
- Årlige Skills Stations med 5 forskellige stationer (hele NSR)
- Skills i afdelingen for nyansatte
- Månedlig torsdagsundervisning, hvor personalegruppen skal byde ind med relevante emner
- Faglige arrangementer
Der er rig mulighed for at fordybe sig i de emner, som man brænder for og måske gerne vil være nøgleperson for.

Lidt om vagterne

Vi vil gøre vores for at tilpasse vagtplanen til dig og dine ønsker, sådan at du fremadrettet får et godt arbejdsliv til glæde for både dig og din familie. Det er vigtigt at arbejds- og familieliv er i balance og det har vi en stor forståelse for. Vil du arbejde hver anden eller tredje weekend, arbejde dag/aften eller dag/nat eller er du mest til fast aften eller nat. Ja, mulighederne er mange.

SSA Karin, som har arbejdet på lungemedicinsk afdeling i 15 år:

”Store muligheder for at kompetenceudvikle sig i afdelingen. Vi er en afdeling, hvor der er plads til hygge, sjov og sociale aktiviteter. Vi har stort fokus på trivsel, hvor der løbende afholdes time-out møder i grupperne. Vi har et godt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper. Vi har mange elever og studerende, hvilket er en af de ting, som vi vægter højt i afdelingen. Vores vagtplanlægger vægter højt, at der er samspil mellem arbejde og familielivet, hvilket jeg er rigtig glad for”.

Du får
En flok skønne erfarne og nyuddannede kollegaer, som brænder for det lungemedicinske speciale. Vi løfter i fællesskab en stor opgave i en travl hverdag med et godt humør og god energi. Vi har et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab - et stort sammenhold og fællesskab, hvor vi drager omsorg for hinanden.

Du vil blive tilknyttet vores onboarding sygeplejerske på afdelingen, som sammen med udviklingssygeplejersken vil sikre, at du kommer godt igennem introduktionen, hvor undervisning, læring, guidning og sparring er i fokus.

I den første tid i afdelingen følger du et fastlagt introduktionsprogram og derefter planlægges din videre introduktion i afsnittet, alt afhængig af dine behov i forhold til, hvor langt du er nået i forløbet. Det er meget individuelt og det vil der altid være plads til.

En vagtplan der er tilpasset bedst muligt til dig

Der vil løbende i det første år blive planlagt mentor samtaler samt opfølgning fra den ledelsesmæssige side, netop for at vi sikrer, at du føler dig taget godt imod hos os.

Om du er erfaren eller nyuddannet, så står vi klar til at byde dig velkommen hos os og vi glæder os til at lære dig at kende.

Ring, skriv eller kig forbi hvis du ønsker at vide mere. Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg.

Du kan kontakte konstitueret oversygeplejerske Dorthe Kronborg Danekilde på tlf. 41 55 85 33 eller på mail: djd@regionsjaelland.dk

Samtaler afholdes løbende.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Om Medicin 1
Medicin 1 består af følgende specialer:
Afsnit for lungesygdomme
- Mave/tarm medicinske sygdomme
- Ambulatorium for lunge – gigt – og bindevævssygdomme

Vi er en travl medicinsk afdeling, som i tæt samarbejde med Akutafdelingen har en stort indtag af akutte patienter fra sygehusets optageområde samt en stor ambulant funktion indenfor alle specialer. Afdelingen lægger stor vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, ordentlighed, proaktivitet, loyalitet og vilje til at samarbejde.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning