Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Dynamisk projektleder til Center for Omsorg og Sundhed

Erfaren projektleder med stærke kommunikative evner søges – er det dig?

Odsherred Kommune søger en projektleder til Center for Omsorg og Sundhed for at styrke og udvikle organisationen. Hjemme- og Sygeplejen står i den kommende tid overfor en reorganisering og nye arbejdsgange med selvstyrende teams. Vi har derfor besluttet at ansætte en projektleder til koordination af de mange dimensioner i projektet og sikring af fremdrift i handleplanen frem mod tværfaglige selvstyrende teams i Hjemme- og Sygeplejen. En nyoprettet stilling som er ideel for den erfarne projektleder med stærke kommunikative evner, som har kendskab til den kommunale organisation og som både har et stærkt teoretisk fundament inden for projektledelse, men som også har stor erfaring med projektledelse i praksis.

Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men det er centralt, at du er teoretisk velfunderet udi projektledelse og har indgående erfaring med at anvende projektledelsesredskaber i praksis.

Det er mindre vigtigt, at du har ekspertise inden for hjemme- og sygeplejeområdet, men du skal have den nødvendige viden til at indgå i et troværdigt samarbejde med dine faglige kollegaer, og du skal udvise respekt for det arbejde, der udføres decentralt.

Det forventes, at du har solide kommunikative kompetencer, både skriftlige og mundtlige, ligesom det forventes, at du går til opgaverne struktureret og effektivt.

Odsherred Kommune samarbejder med Komponent i forbindelse med rekruttering af projektleder til Omsorg og Sundhed. Jobopslag og jobprofil kan læses i sin fulde længde på Komponents hjemmeside, som du finder link til her.

Har du lyst til at søge stillingen, så vær opmærksom på, at det også foregår via Komponents hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist d. 9. april 2023 kl. 12:00 og første samtaler afholdes d. 19. april 2023 og 2. samtaler d. 25. april 2023.

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til centerchef Rikke Kragh Iversen på 51 82 63 06, eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (Komponent) på 27 15 29 15.🕑 Fuldtid  |  Højby  |  2023-04-09 12:00:00Ansøg her

Retur til søgning