DSR Job - din vej til jobbet

Menu

Information til jobannoncører


Målrettet og effektiv jobannoncering over for sygeplejersker

Med en jobannonce på Dansk Sygeplejeråds jobportal får du målrettet kontakt til sygeplejersker. Din annonce præsenteres i en kontekst af Dansk Sygeplejeråds seriøsitet, vejledning og fokus på fag, karriere og arbejdsliv.

Konkurrencedygtig pris

Dansk Sygeplejeråd leverer de medier, du skal bruge i rekrutteringen af sygeplejersker til en meget konkurrencedygtig kontaktpris.

Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job

Når du opretter en jobannonce på Dansk Sygeplejeråds jobportal, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?

Da passive jobsøgere ikke holder sig orienteret på jobmarkedet, kan det være nemmere at nå dem gennem andre medier. Du kan f.eks. indrykke din jobannonce i Sygeplejersken, der udkommer i et oplag på mere end 74.000, og derved kommunikere dit budskab til en meget stor og yderst attraktiv gruppe af jobkandidater.

Dansk Sygeplejeråd giver dig muligheden for at kombinere dine jobannoncer på jobportalen job.dsr.dk med en printannonce i Sygeplejersken eller et joblink på dsr.dk.

Trykte annoncer og joblinks

Ud over annoncering på vores jobportal, tilbyder vi annoncering i såvel vores trykte medier Sygeplejersken og Forkant samt joblinks med henvisning til jeres stillingsopslag på nøglesider af dsr.dk.

Vi tilbyder annoncering i vores blade og online:

  • Dsr.dk (> 110.000 unikke brugere pr. mdr.)
  • Sygeplejersken (77.000 læsere, udkommer 14 gange årligt)

Kontakt

Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål til annoncering, så Klik her - og læs mere om annoncering på dsr.dk

Har du spørgsmål eller brug for hjælp omkring stillingsannoncer, er du velkommen til at kontakte:
Media-Partners Aps
sygeplejersken@media-partners.dk
Telefon 2556 1456